Calivita Informaţii

Abonare stiri

Amino 2000, 150 tablete

Amino 2000, 150 tablete

Aminoacid pentru regenerare rapida dupa antrenamente dure!

Mai multe detalii


105,05 LEI tax incl.

Disponibilitate indisponibil


Amino 2000

 

 

Necesitatile de proteine ale organismului difera in functie de varsta, starea sanatatii, greutatea corporala, solicitarile fizice etc. Cu cat un individ este mai solid si mai tanar sau cu cat trebuie sa depuna eforturi fizice mai mari pentru a face fata cerintelor activitatii profesionale sau sportului practicat, cu atat mai multe proteine va solicita organismul sau. Daca la un tanar de 19 ani, necesarul zilnic de proteine este 0,75 g/kg corp, in cazul unui sportiv de performanta de aceeasi varsta, acest necesar poate creste cu 50-400%, in raport direct cu solicitarea fizica.

Lipsa oricarui aminoacid esential din organism poate provoca numeroase disfunctii. Acest lucru se intampla mult mai des decat s-ar crede. Un regim alimentar unilateral, neechilibrat, care nu asigura toti aminoacizii esentiali, poate determina grave dereglari ale proceselor biochimice. O situatie asemanatoare se produce si in cazul in care dintr-o cauza oarecare alimentele consumate nu pot fi digerate si prelucrate in totalitate. Pot aparea dereglari si atunci cand regimul alimentar este bogat in vitamine si saruri minerale, dar cantitatea de aminoacizi esentiali este insuficienta. Lipsa aminoacizilor esentiali nu permite activitatea eficienta a vitaminelor si mineralelor.

Aminoacizii sunt indispensabili pentru cei care practica body building sau haltere in mod serios. Efectul benefic al aminoacizilor il vor simti si sportivii care trebuie sa faca fata unor solicitari fizice de rezistenta (cros, maraton, inot, fotbal etc.).

Amino 2000, fabricat de Prolab Nutrition, este un produs de calitate superioara care regenereaza tesuturile organismului, mareste masa musculara, furnizeaza energie organismului si regleaza numeroase procese metabolice importante din organism. Este destinat, in primul rand, obtinerii masei musculare voluminoase, de aceea se recomanda atletilor si sportivilor de performanta. La crearea acestui produs, s-a tinut seama de doi factori importanti pentru sportivii de performanta: calitatea biologica superioara a proteinelor si o balanta pozitiva de azot.


Amino 2000


Supliment alimentar cu proteine

150 tablete = 426 g


1 tableta contine:

Proteina concentrata din zer........... 2,66 g

care contine:

  Ca................................................. 7,7 mg

  Mg................................................ 5,8 mg

Alte ingrediente: emulsificatori - celuloza, guma celulozica; stabilizatori - acid stearic; selac..............q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3x2 tablete pe zi, intre mesele principale si dupa solicitari intense. Este indicat sa se consume cu 45 de minute inainte de mese si imediat dupa efort. Preferabil a se consuma cu suc de fructe sau alte lichide.

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment