Calivita Informaţii

Abonare stiri

Glutamine 400g

Glutamine 400g

L-glutamină în formă liberă, pură (cea mai bio-activă formă posibilă)

Mai multe detalii


89,10 LEI tax incl.

Disponibilitate in stoc


Glutamine este un produs special anti-catabolic, ce conţine doar L-glutamină în formă liberă, pură (cea mai bio-activă formă posibilă) derivată din cele mai bune materii prime de nivel farmaceutic. Acest produs asigură  Balanţa Pozitivă a Nitrogenului (BPN) pentru corpului tău, starea metabolică optimă pentru construirea ţesutului muscular striat.

Glutamina este extrasă prin procedee controlate calitativ foarte strict, ce asigură faptul că vei primi un supliment de glutamină pură. Fiecare doză este micro-cristalizată pentru o absorbţie imediată.

 

Pentru o performanţă optimă în sala de forţă luaţi California Fitness Glutamine împreună cu California Fitness Creatine Monohydrate. Alături de ajutorul oferit creşterii musculaturii, glutamina este un precursor al alfa-ketoglutaratului, un intermediar cheie în producerea particulei energetice ATP. Acţiunile glutaminei şi creatinei se completează reciproc în susţinerea creşterii nivelului ATP în corp. Combinaţia perfectă pentru atleţii de înaltă performanţă!

 

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment