Calivita Informaţii

Abonare stiri

100% Whey Protein Vanilla 2270g

100% Whey Protein Vanilla 2270g

Albumina din ou este deseori citata ca si standard pentru proteine de calitate superioara.

Mai multe detalii


203,50 LEI tax incl.

Disponibilitate in stoc


100% Whey Protein Vanilla 2270g

 

 

Se cunoaste faptul ca in organismul persoanelor care practica exercitii fizice se poate instala un echilibru azotat negativ, consecinta a accelerarii proceselor degradative a proteinelor (canibalism muscular), atunci cand nu dispun de cantitati suficiente de proteine. Un echilibru azotat pozitiv (urmat de cresterea masei musculare) necesita aportul unui supliment proteic in care aminoacizii (constituenti ai proteinelor) esentiali sa fie intr-un raport optim care sa asigure o stare anabolica.

Daca proteinele consumate sunt in cantitati inadecvate sau de o calitate inferioara, nu se poate realiza un echilibru azotat pozitiv. In general, consumul de alimente uzuale nu asigura necesarul proteic pentru cresterea masei musculare, deoarece cantitatea si calitatea proteinelor din alimente scad prin prelucrarea acestora. Albumina din ou este deseori citata ca si standard pentru proteine de calitate superioara.

100% Whey Protein cu gust de vanilie este mai complet decat albumina si ofera numeroase beneficii. Asigura sportivilor un aport nutritional valoros datorita glutaminei si aminoacizilor cu catena ramificata. Glutamina serveste ca si combustibil pentru sistemul imunitar, asigurand un efect anticatabolic si este implicat in sinteza proteinelor. Un efort fizic intens, prelungit, poate duce la scaderea nivelului de glutamina. Aminoacizii cu catena ramificata sunt componente ale proteinelor musculare; acestia participa la constituirea rezervelor musculare de glicogen si la refacerea proteinelor distruse in timpul exercitiilor.

Utilizarea unor suplimente nutritive cu proteine se recomanda si persoanelor mai in varsta deoarece, odata cu imbatranirea, masa musculara a organismului se „topeste” lent, favorizand depunerea grasimilor.

 

Informatii nutritionale detaliate - cantitate/doza:

Cantitati/portie:

Concentrat proteic din zer

30,03 g

Proteina izolata din zer

1,25 g
Contine o sursa de fenilanina.
Alte ingrediente: agent de afanare-maltodextrina, arome naturale si artificiale, indulcitor-acesulfam K ........ q.s.
 
 
Dozaj si utilizare:
· Portie: 1 masura (33 g)
· Portii/flacon: 30/68
Ca suplimente nutritive, amestecati o portie de 100% Whey Protein in 250 – 300 ml de apa rece sau orice alta bautura va place. Beti acest amestec de 2 ori pe zi, o masura intre mese si una imediat dupa antrenament, sau conform necesarului dumneavostra proteic. Pentru rezultate optime la dizolvare, folositi un shaker sau blender.

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment