Calivita Informaţii

Abonare stiri

API Whey Protein Chocolate 2,27 KG

API Whey Protein Chocolate 2,27 KG

Whey Protein X este o sursa bogata de aminoacizi cu lanturi ramificate (BCAA), necesari pentru suplimentarea alimentatiei zilnice in scopul obtinerii de masa musculara.

Mai multe detalii


227,15 LEI tax incl.

Disponibilitate in stoc


Whey Protein Chocolate


   

    Este cunoscut faptul ca in organismul persoanelor care practica exercitii fizice intense se poate instala un echilibru azotat negativ, consecinta a accelerarii proceselor de degradare a proteinelor, atunci cand nu dispun de cantitati suficiente de proteine. Un echilibru azotat pozitiv necesita  un aport proteic in care aminoacizii esentiali sunt intr-un raport optim. Deci, suplimentarea alimentatiei cotidiene cu proteine este benefica in cazul persoanelor care practica exercitii fizice. Proteinele sunt esentiale si pentru constructia de masa musculara striata.

De multa vreme, cea mai valoroasa sursa de proteine pentru sportivii care se antreneaza intens este considerat zerul.  Zerul este obtinut din lapte, in urma prepararii branzei. Acesta contine proteine complexe cu valoare biologica 104, adica mai mare decat a proteinelor provenite din alte surse.

Desi virtutile tamaduitoare ale zerului erau cunoscute si la noi inca din batrani, care foloseau zerul ca supliment pentru hrana oamenilor si a animalelor, ele au fost uitate odata cu aparitia medicamentelor sintetice. Zerul si proteinele din acesta, cu efecte exceptionale, au fost redescoperite de catre un cercetator canadian, creand o adevarata revolutie in lumea producatorilor de suplimente alimentare.

Whey Protein X produs de Advanced Performulations Inc. contine proteine de calitate superioara, obtinute din zer. Whey Protein X este o sursa bogata de aminoacizi cu lanturi ramificate (BCAA), necesari pentru suplimentarea alimentatiei zilnice in scopul obtinerii de masa musculara.

Whey Protein X este o sursa excelenta de leucina, care contribuie la normalizarea echilibrului azotat si joaca un rol cheie in promovarea sintezei proteinelor musculare si a cresterii musculare. Whey Protein X contribuie si la fortificarea sistemului imunitar al sportivilor, la cresterea nivelului de glutation in organism. Este un supliment alimentar solubil, usor de digerat si deosebit de gustos.

Whey Protein X este o sursa de proteine complexe realizata pentru a ajuta sportivii in recuperarea musculara dupa antrenamente intense.

Se gaseste in trei variante: cu aroma de ciocolata, de vanilie si de capsuni.

 Whey Protein XSupliment alimentar pe baza de proteine, cu gust de ciocolata si indulcitor

Pulbere 2,27 kg

 Alte ingrediente: amestec patentat de zer Perform-X; aroma naturala de cacao si aroma  artificiala (2,5 dimetilpirazina); emulsificator-lecitina; indulcitor-sucroza..................q.s.

Variatia ingredientelor........................... +/- 5%

 Mod de administrare: ca supliment alimentar, se amesteca o masura de pulbere cu 240 ml din bautura favorita. Se agita bine pentru a avea consistenta potrivita si gust bun. Nu necesita blender.

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment