Calivita Informaţii

Abonare stiri

MTECH Cell Tech Hardcore Orange 4.5 LB (2 KG

MTECH Cell Tech Hardcore Orange 4.5 LB (2 KG

Muscletech Cell-Tech Hardcore este un supliment alimentar revoluţionar, conceput pentru dobândirea rapidă de masă musculară.

Mai multe detalii


188,76 LEI tax incl.

Disponibilitate in stoc


MTECH Cell Tech Hardcore Orange 4.5 LB (2 KG)

 

 

Cell-Tech Hardcore este cea mai puternica si avansata creatina pentru crestere musculara inventata de stiinta. Folosind tehnologia Nanomolecular Hyperdispersion, Cell-Tech Hardcore functioneaza imediat, supersaturand nivelul de creatina din muschi.

Formula lui care foloseste o cantitate precisa de creatina nanoparticulata face ca produsul sa fie foarte solubil si ca absorbtia sa aiba loc cu o viteza foarte mare. Bazat pe cercetari publicate, niciun alt produs nu este la fel de eficient ca si Cell-Tech Hardcore.

Pentru cresteri serioase in masa musculara si forta, Cell-Tech Hardcore este cea mai buna alegere. Fiecare portie de Cell-Tech Hardcore contine o doza foarte eficienta de 10 grame si este formata dintr-un amestec de creatina monohidrat nanoparticulata in cantitate precisa, creatina alpha-ketoglutarate, tricreatine HCA si cea mai noua si revolutionara forma de creatina - Creakic.

Contine si 75g dextroza care ajuta la inducerea nivelul suprapsihologic de insulina, un hormon anabolic foarte important care intervine in transportul creatinei in muschi producand rezultate rapide. Cell-Tech Hardcore contine si 200mg din cel mai important potentiator de insulina, acidul alfa-lipoic (ALA) pentu rezultate extraordinare.

Creatina este un derivat solubil al guanidinei (produs de descompunere al unor proteine) care sub formă fosforilată (fosfocreatină sau creatinfosfat) reprezintă o formă de stocare importantă pentru fosfatul de înaltă energie, sursă de energie pentru contracţia musculară. Se găseşte în ţesuturile musculare şi are un rol deosebit în fiziologia organismului uman. Cel mai cunoscut rol al său este acela că intervine în contracţia izometrică a muşchilor scheletici, împiedicând acumularea de acid lactic (responsabil de aşa-numita febră musculară), de amoniac şi hipoxantină la nivelul muşchilor. Fără creatină nu poate avea loc nici o contracţie musculară. Cea mai mare parte (95%) din creatină este depozitată în muşchii scheletici, ceea ce dovedeşte importanţa pe care o are în performanţa musculară. Sursa de energie pentru muşchi este dată de adenozin-trifosfat (ATP), care însă se află într-o cantitate limitată. Pentru a se reaproviziona cu ATP, organismul utilizează creatin-fosfat, forma sub care este stocată creatina în muşchi. Suplimentele alimentare cu creatină pot creşte producerea de energie, ceea ce permite muşchilor să lucreze la intensitatea maximă.
Muscletech Cell-Tech Hardcore este un supliment alimentar revoluţionar, conceput pentru dobândirea rapidă de masă musculară; în acest scop, are în compoziţia sa unul dintre cele mai puternice formule de creatină descoperite până în prezent (creaKIC). Pentru realizarea acestui supliment s-au efectuat numeroase cercetări ştiinţifice şi studii clinice. Astfel, un studiu realizat de MacMaster University pe un lot de 44 de subiecţi, pe o perioadă de 28 de zile, a arătat că subiecţii studiaţi au depus, în medie, de 26 de ori mai multă masă musculară decât cei care au folosit creatină obişnuită.
Cell-Tech Hardcore are un efect anabolic instant. Dextroza din compoziţie creşte nivelurile de insulină, ceea ce face ca transportul creatinei către muşchi să fie mai rapid şi deci efectul să fie maxim.
Dar, eficienţa suplimentului Cell-Tech Hardcore nu se rezumă numai la puterea insulinei, ci include în compoziţie şi patru amestecuri de substanţe de ultimă oră, şi anume: Crea-Edge, Osmodrol, Lipoic-Tech şi InsuloDrive.
Crea-Edge reprezintă un amestec anabolic intens de creatină în diferite forme, printre care creatina alfa-cetoglutarat, creatina HCA şi CreaKIC - cea mai performantă formă de creatină (creatina-6,8-acid tioctic-acid ketoisocaproic-calciu). Cu ajutorul tehnologiei dispersiei nanomoleculare, creatina pătrunde rapid în moleculele musculaturii. Datorită faptului că sunt utilizate nanoparticule de creatină, solubilitatea este mai mare decât la orice alt tip de creatină, având o acţiune biochimică precisă asupra celulelor musculare.
Osmodrol este un volumizator celular hiperosmotic insuflat cu taurină şi este responsabil de accelerarea alimentării cu nutrienţi a celulelor şi de expansiunea acestora. Creşterea în volum este efectul asimilării ridicate a creatinei în muşchi.
Componentul Lipoic-Tech este un optimizator biomedical al saturaţiei, care conţine acid alfa-lipoic (AAL), un agent de porţionare a substanţelor nutritive, care are abilitatea de a creşte sensibilitatea la insulină şi astfel accelerează puterea de absorbţie a celulei.
InsuloDrive este un maximizator al secreţiei de insulină, care conţine un amestec patentat de extracte de plante, cu rolul de a accelera secreţia de insulină pentru a recepţiona şi transporta o cantitate cât mai mare de creatină.
Suplimentul alimentar Cell-Tech Hardcore de Muscletech se găseşte sub formă de pulbere şi are mai multe arome: de portocale, lămâi galbene şi verzi, struguri, zmeură şi punci de fructe.

Cell-Tech Hardcore
– aroma de portocale
Supliment alimentar cu proteine, extracte de plante si zaharuri
Pulbere 2 kg

O masura de pulbere (50 g) contine:

Matrice de creatina Crea-Edge 5 g

(compusa din: creatin-monohidrat, creatina anhidra, malat de creatina, creatina alfa-cetoglutarata, creatina 6,8 - acid tioctic-acid ketoisocaproic-calciu, creatina piroglutamata, creatina HCA)
Volumizator celular hiperosmotic
Osmodrol 1150 mg
(compus din: taurina, betaina HCl, taurina etil ester HCL, L-glutamina alfa-cetoglutarata, L-glutamina etil ester HCl)
Optimizator biomedical de saturatie
Lipoic-Tech 100 mg
(compus din: acid alfa-lipoic)
Maximizator al secretiei de insulina
InsuloDrive 15 mg
(compus din: extract de dude albe, extract de Enicostemma littorale, extract de Scoparia dulcis, extract de Andrographis paniculata, trehaloza, D-manoza)
Vitamina C 125 mg
Fosfor 90 mg
Magneziu 32,5 mg
Crom 150 mcg
Alte ingrediente: minerale (calciu, sodiu, potasiu); dextroza; acidifiant – acid citric; aroma naturala de portocala; potentiator de aroma – etil maltol; antiaglomerant– silicat de calciu; amidon; emulsificator – guma arabica; colorant dioxid de titan; stabilizator – fosfat tricalcic; emulsificator – guma xantan; granule portocalii (guma arabica, galben oranj S); colorant–galben oranj S............q.s.
Variatia ingredientelor +/- 5%

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment