Calivita Informaţii

Abonare stiri

Creatine Monohydrate 500g

Creatine Monohydrate 500g

California Fitness Creatine Monohydrate îţi dă energia şi puterea necesară celor mai intense antrenamente!

Mai multe detalii


93,50 LEI tax incl.

Disponibilitate in stoc


Creatine Monohydrate 500g

 

 

Creatina este o substanţă naturală ce construieşte particula energetică ATP … molecula ce dă muşchilor tăi energie explozivă. Studiile asupra creatinei arată că mai mult de atât, ea asistă sinteza proteinei şi face celulele musculare să crească. California Fitness “Creapure” Creatine Monohydrate este produsă într-o unitate certificată ISO 9001, doar din materiale prime de nivel farmaceutic şi este testată prin HPLC (cromatografie lichidă de înaltă performanţă) pentru a asigura puritatea ei. În fiecare cutie ştii că vei primi un produs care este 99,99% pur. Micro-cristalizat pentru o absorbţie super-rapidă. California Fitness Creatine Monohydrate îţi dă energia şi puterea necesară celor mai intense antrenamente!

Pentru o performanţă optimă în sala de forţă luaţi California Fitness Glutamine împreună cu California Fitness Creatine Monohydrate. Alături de ajutorul oferit creşterii musculaturii, glutamina este un precursor al alfa-ketoglutaratului, un intermediar cheie în producerea particulei energetice ATP. Acţiunile glutaminei şi creatinei se completează reciproc în susţinerea creşterii nivelului ATP în corp. Combinaţia perfectă pentru atleţii de înaltă performanţă!

Recomandări:

Recomandări: în perioada de încărcare: luaţi o linguriţă plină de patru ori pe zi, timp de 5 zile. În perioada de întreţinere, luaţi una sau două linguriţe pline pe zi, timp de 12 până la 16 săptămâni. Amestecaţi cu băutura dumneavoastră preferată. Eficienţa produsului creşte dacă beţi multă apă.

Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Nu folosiţi dacă aveţi o vârstă sub 18 ani. Consultaţi un medic calificat sau un un profesionist omolog înainte de a utiliza. Nici unul din enunţurile prezentate aici nu a fost evaluat de Administraţia Medicamentelor şi Hranei a Statelor Unite. Acest produs nu a fost creat pentru a trata, vindeca sau preveni vreo boală.

Creatine Monohydrate
Supliment alimentar
Pulbere 500 g.

1 linguriţă de pulbere (5 g) conţine:
Creatin-monohidrat 5 g
Variaţia ingredientelor +/- 5%

Fabricat de:
California Fitness, USA

Mod de administrare: ca supliment alimentar, în perioada de solicitare, timp de 5 zile se consumă o linguriţă (5 g) de 4 ori pe zi (în total 20 g). În perioada de întreţinere, se consumă o linguriţă (5 g) de 2 ori pe zi. Se dizolvă în suc sau apă.

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment