Calivita Informaţii

Abonare stiri

MTECH Mass Tech Choc 5 LBS (2.27 KG)

MTECH Mass Tech Choc 5 LBS (2.27 KG)

În compoziţia suplimentului alimentar Mass-Tech se găsesc, de asemenea, vitamine: vitamina C, E, vitamine B, vitamina D, având funcţii metabolice specifice, mai ales în metabolismul energetic al organismului.

Mai multe detalii


164,12 LEI tax incl.

Disponibilitate in stoc


MTECH Mass Tech Choc 5 LBS (2.27 KG)

 

Suplimentul alimentar Mass-Tech a fost conceput de către renumita echipă de cercetători de la MuscleTech ca o formulă avansată de dezvoltare rapidă a masei musculare. Mass-Tech a fost realizat pe baze ştiinţifice, în urma a nenumărate ore de cercetări şi conţine raţia optimă de macronutrienţi necesari pentru creşterea puternică a masei musculare, atât în dimensiune, cât şi ca forţă.
Eficienţa suplimentului Mass-Tech a fost demonstrată şi clinic, printr-un studiu de opt săptămâni în care subiecţii primeau suplimentar 2000 de calorii zilnic (cât conţin două măsuri de pulbere amestecate cu lapte degresat). Subiecţii respectiv au prezentat o creştere a masei musculare cu 100% mai mare decât cei din lotul de control, iar această masă musculară s-a depus în special pe torace şi pe braţe.
Mass-Tech conţine un amestec patentat de creatin-monohidrat, taurină, inulină, glutamină, şi de extracte de plante (floarea soarelui, seminţe de in, seminţe de schiduf) denumit Mass ProTM, care stimulează unul dintre cei mai puternici hormoni ai organismului – insulina – care efectiv forţează pătrunderea nutrienţilor esenţiali în masa musculară. Mass-Tech induce hiperaminoacidemie, un nivel maxim de aminoacizi în organism, ceea ce duce la creşterea sintezei proteinelor – mecanismul cheie în creşterea semnificativă a masei musculare.
Mass-Tech conţine, într-o proporţie semnificativă, şi un amestec de proteine din zer de cea mai bună calitate (concentrat proteic din zer şi izolat proteic din zer de puritate superioară).
În compoziţia suplimentului alimentar Mass-Tech se găsesc, de asemenea, vitamine: vitamina C, E, vitamine B, vitamina D, având funcţii metabolice specifice, mai ales în metabolismul energetic al organismului. Vitaminele sunt vitale în toate funcţiile biologice ale organismului, inclusiv sinteza ţesuturilor musculare. Deosebit de importante sunt vitaminele C şi E, deoarece au efecte antioxidante, împiedicând radicalii de oxigen să distrugă celulele. Mineralele din compoziţie (calciu, sodiu, fosfor, potasiu, magneziu, fier) asigură dezvoltarea musculară şi fortifică sistemul imunitar. Au un rol important în producerea de energie şi contracţia musculară. Ionul de calciu este unul dintre cei mai importanţi transportori ai nutrienţilor în sânge la celulele musculare.
Mass-Tech se găseşte sub formă de pulbere, cu arome delicioase de ciocolată, vanilie şi căpşuni.

Mass-Tech – aromã de ciocolatã
Supliment alimentar cu proteine, zaharuri şi îndulcitori
Pulbere 2,27 kg

O măsură de pulbere (45,4 g) conţine:
Mass ProTM 1303,4 mg
(Creatin-monohidrat, pulbere de floarea-soarelui, taurină, inulină, pulbere de seminţe de in, pulbere de seminţe de limba mielului, L-leucină, L-isoleucină, L-valină, N-acetil L-cisteină, acid alfa-lipoic, L-glutamină, peptide glutamice, L-treonină, L-lizină monohidroclorată, L-leucină piroglutamată, taurină alfa-cetoglutarată, L-isoleucină etil ester HCl, seminţe de schinduf D-pinitol)
Vitamina C 6 mg
Vitamina E 3 mg
Niacină 2 mg
Vitamina B5 1 mg
Vitamina A 275 mcg
Vitamina B6 0,2 mg
Riboflavină 0,17 mg
Tiamină 0,15 mg
Acid folic 40 mcg
Biotină 30 mcg
Vitamina D 1 mcg
Vitamina B12 0,6 mcg
Alte ingrediente: minerale: (calciu, sodiu, fosfor, potasiu, magneziu, fier); agent de afânare – maltodextrină; amestec de proteine (concentrat proteic din zer, izolat proteic din zer de puritate superioară); pulbere de cacao; făină de grâu; stabilizator – carboximetilceluloză; arome naturale şi artificiale de ciocolată; sare; caseinat de calciu, îndulcitori – aspartam, acesulfam potasiu; lecitină din soia; mono şi digliceride; fosfat dipotasic; antiaglomerant – aluminosilicat de sodiu..............q.s.
Conţine o sursă de fenilalanină.
Variaţia ingredientelor +/- 5%

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment