Calivita Informaţii

Abonare stiri

DYM Elite Liquid Protein Fruit Punch

DYM Elite Liquid Protein Fruit Punch

Elite Liquid Protein contine biopeptide usor digerabile, izolat proteic din zer, izolat proteic din cazeina si L-Glutamina.

Mai multe detalii


74,69 LEI tax incl.

Disponibilitate in stoc


Elite Liquid Protein Fruit Punch

 

Elite Liquid Protein de Dymatize este un supliment alimentar sub o forma lichida, usor digerabila,  realizat dintr-un amestec de proteine din lapte care furnizeaza suportul nutritional necesar refacerii dupa antrenamente intense. Elite Liquid Protein contine biopeptide usor digerabile, izolat proteic din zer, izolat proteic din cazeina si L-Glutamina.

            Laptele constituie o sursa echilibrata  de nutrienti cu rol in diverse functii fiziologice care influenteaza digestia, raspunsul metabolic la nutrientii absorbiti, cresterea si dezvoltarea unor organe specifice si rezistenta la boli. Aceste functii se datoreaza in principal peptidelor si proteinelor din lapte. Bioactivitatea peptidelor se produce in timpul procesului de digestie al laptelui in tractul gastrointestinal si, de asemenea, in timpul fermentarii si procesarii alimentelor.

            Pentru culturisti, este foarte important sa consume proteine de calitate superioara. Izolatul proteic din zer este o forma a proteinelor din zer care a fost obtinuta prin indepartarea lactozei, grasimilor si carbohidratilor in timpul procesului tehnologic, deci a fost „izolat”. Aceasta forma are o valoare biologica mare, iar proteinele consumate in stare pura sunt absorbite si utilizate de catre organism.

            Izolatul proteic din cazeina, datorita structurii sale, influenteaza organismul in mod diferit atunci cand este consumat. Spre deosebire de proteinele din zer, care sunt rapid digerate si utilizate de catre organism, cazeina este digerata intr-un interval mult mai mare. Atunci cand cazeina este ingerata, coaguleaza in stomac si formeaza un gel, incetinind digestia proteinelor. Cativa cercetatori au demonstrat ca timpul necesar pentru digerarea cazeinei poate ajunge chiar pana la 7 ore. Tocmai aceasta digestie lenta a cazeinei a facut-o atat de populara in randul culturisilor.

            Candva, L-Glutamina era considerata un aminoacid neesential deoarece organismul il poate produce din aminoacidul acid glutamic, izoleucina si valina. Dar, recent, a devenit cunoscut ca un aminoacid esential deoarece in perioadele de stres fizic, cum ar fi antrenamente intense sau interventiile chirurgicale, organismul are nevoie de o cantitate mai mare de L-Glutamina pentru a mentine rezervele de glutamina din muschi si sange. Cand rezervele de glutamina se reduc, are loc o scadere a fortei, rezistentei si capacitatii de refacere musculara. Pe langa rolul sau in mentinerea musculaturii, este un aminoacid cu rol cheie in stresul intestinal si mentinerea sistemului imunitar.

            Elite Liquid Protein este un supliment alimentar lichid cu doua arome: de fructe de padure (fruit punch) si de cirese salbatice (blue hawaiian).

 

 

Elite Liquid Protein -  Fruit Punch

Supliment alimentar pe baza de proteine si indulcitor - aroma de fructe de padure

Lichid 89 ml (112 g)

 

Un flacon de 89 ml (112 g) contine:

 

Peptide din lactoproteine......................... 12,50 g

Izolat proteic din zer................................ 12,50 g

Izolat proteic din caseina......................... 12,50 g

L-Glutamina............................................. 7,5 g

 

Alte ingrediente: excipient - apa purificata; potentiator de aroma - acid citric; aroma naturala de fructe de padure; aroma artificiala - butirat de amil; indulcitor - sucraloza; colorant - Allura Red AC..................q.s.

 

Mod de administrare: ca supliment alimentar, se consuma intre 1 si 3 flacoane pe zi. A nu se depasi 3 flacoane intr-o perioada de 24 de ore.

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment