Calivita Informaţii

Abonare stiri

DYM Elite Gourmet Vanilla Creame 5LBS (2.268g)

DYM Elite Gourmet Vanilla Creame 5LBS (2.268g)

Proteinele din zer, atunci când sunt procesate corespunzător, au cea mai mare valoare biologică dintre toate proteinele.

Mai multe detalii


200,97 LEI tax incl.

Disponibilitate in stoc


Elite Gourmet Vanilla Creame

 

      Zerul este o proteină completă care derivă din brânză în timpul procesului de preparare a acesteia. Conţine toţi aminoacizii esenţiali, care sunt vitali pentru metabolism şi pentru menţinerea organismului într-o stare bună de sănătate. De asemenea, în zer se află  cea mai mare concentraţie de aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA). Aminoacizii cu catenă ramificată sunt o sursă importantă de energie în timpul antrenamentelor şi joacă un rol cheie în sinteza proteinelor. BCAA reprezintă o parte a proteinelor din muşchi şi ajută la diminuarea cantităţii de  proteine descompuse în timpul antrenamentelor. Conţinutul de BCAA din zer este important pentru sportivi deoarece sunt  parte integrantă a metabolismului muscular şi totodată primii aminoacizi „sacrificaţi” în timpul antrenamentelor. Aceasta face ca proteinele din zer să fie un supliment vital în cadrul programelor de antrenamente intense. Proteinele din zer alimentează organismul cu BCAA pentru a reîncărca nivelul scăzut de aminoacizi şi a începe refacerea şi reconstruirea ţesutului muscular slab.

            Proteinele din zer, atunci când sunt procesate corespunzător, au cea mai mare valoare biologică dintre toate proteinele. Această valoare indică cât din proteinele consumate sunt absorbite, reţinute şi utilizate de către orgasnism. Mai exact, valoarea biologică este măsura utilizată pentru a aprecia calitatea unei proteine prin retenţia azotului. Cu cât calitatea unei proteine este mai bună, cu atât organismul absoarbe şi reţine mai mult azot.

            Formele tipice sub care apar proteinele obţinute din zer sunt: concentrat, izolat şi hidrolizat.

            Forma concentrată conţine un nivel scăzut de grăsimi şi colesterol şi cantităţi apreciabile de carbohidraţi sub formă de lactoză.  Izolatul nu conţine grăsimi şi nici lactoză, iar forma hidrolizată este predigerată, în consecinţă este absorbită mai uşor, dar are un cost mai ridicat.

            Elite Gourmet de Dymatize conţine un amestec de proteine obţinute din zer, având rolul de a furniza organismului suportul nutriţional necesar refacerii musculare după antrenamente intense. Proteinele din zer (concentrat proteic din zer, izolat proteic din zer) au fost completate cu cazeină micelară naturală şi cazeinat de calciu. Prin combinarea acestor proteine superioare, Elite Gourmet poate satisface necesarul de proteine al organismului, având şi un gust delicios de: milk chocolate, vanilla cream şi strawberry and cream.

 

Elite Gourmet - Strawberries & Cream

Supliment alimentar pe bază de proteine, îndulcitor - aromă de căpşuni şi frişcă

Pulbere 2,27 kg

 

O măsură de pulbere (31 g) conţine:

Concentrat proteic din zer...................................... 27,40 g

Peptide şi proteine din zer...................................... 1,40 g

Izolat proteic din zer............................................... 0,50 g

Proteină din lapte - cazeină micelară....................... 0,50 g

Proteină din lapte - cazeinat de calciu.................... 0,50 g

 

Alte ingrediente: aromă naturală de căpşuni, aromă naturală de irish cream; potenţiator de aromă -  etil maltol; îndulcitor - acetsulfam K, sucraloză; agent de îngroşare - gumă guar, clorură de potasiu; agent de afânare - ulei din boabe de soia; colorant natural – pulbere se sfeclă; colorant artificial - Allura Red AC..................q.s.

Variaţia ingredientelor................. +/- 5%

 

Mod de administrare: ca supliment alimentar, se amestecă o măsură de pulbere (31 g) cu 150 - 180 ml de apă, lapte sau suc. Se amestecă bine sau se agită folosind un blender timp de 20 de secunde, până ce se obţine o dispersie totală, după care se consumă imediat.

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment