Calivita Informaţii

Abonare stiri

API Muscle Assault Orange 750 g

API Muscle Assault Orange 750 g

Suplimentul alimentar Nitric-X, produs de Advanced Performulations Inc., este o combinatie între aminoacidul arginina si carbohidrati, având ca scop refacerea dupa antrenamente intense.

Mai multe detalii


149,40 LEI tax incl.

Disponibilitate in stoc


Muscle Assault Orange

 

Consumul unor suplimente alimentare în vederea îmbunatatirii performantelor este deosebit de important, dar la fel de important este si momentul consumarii acestora. Cel mai potrivit moment pentru a consuma aceste suplimente alimentare este imediat înainte si imediat dupa antrenament, când muschii au nevoie de refacere dupa efortul depus. Atunci, muschii au nevoie de nutrienti specifici pentru a se reface si, în acelasi timp, sunt pregatiti sa îi primeasca si sa îi utilizeze.
Suplimentul alimentar Nitric-X, produs de Advanced Performulations Inc., este o combinatie între aminoacidul arginina si carbohidrati, având ca scop refacerea dupa antrenamente intense.
Substantele din compozitie, cum ar fi arginina alfa-cetoglutaratul (A-AKG) si arginina-cetoizocaproatul (A-KIC) stimuleaza producerea oxidului nitric care are efect vasodilatator, mareste fluxul sanguin si, deci, transportul nutrientilor la muschii scheletali. Cu mai mult oxigen si sânge, muschii vor arata mult mai plini si mai mari.
Suplimentul alimentar Muscle Assault fabricat, de asemenea, de Advanced Performulations Inc., contine, în plus, vitamine si minerale, cu scopul de a furniza un suport nutritional în timpul unor antrenamente intense pentru atingerea performantelor înalte.
Printre vitaminele din compozitia produsului se numara niacina (vitamina B3), piridoxina (vitamina B6), riboflavina (vitamina B2), tiamina (vitamina B1), acidul folic (vitamina B4) si ciancobalamina (vitamina B12), iar printre minerale fosforul, calciul, magneziul, sodiul.
Muscle Assault furnizeaza „combustibilul” necesar unor antrenamente intense si contine stimulanti ai oxidului nitric de cea mai buna calitate.
Daca cele doua produse sunt consumate simultan, au ca rezultat cresterea vascularizarii si a fortei.

Muscle Assault - Orange
Supliment alimentar proteic cu vitamine si minerale, cu îndulcitori si zaharuri
Pulbere 750 g

O masura de pulbere (15 g) contine:
Amestec pentru volumizare
Muscle Assault 3500 mg
(Malat di-creatina, betaina anhidra,
L-glutamina, glicociamina, acid guanidino
-propanoic)
Amestec pentru ardere
Muscle Assault 3125 mg
(Malat di-arginina, arginina AKG,
malat de citrulina)
Amestec pentru crestere
Muscle Assault 2300 mg
(L-taurina, L-tirozina (sub formade USP &
AKG),glucuronolactona, cofeina)
Fosfor 75 mg
Calciu 50 mg
Magneziu 30 mg
Sodiu 22,5 mg
Niacina 20 mg
Vitamina A 3000 UI (18 mg)
Vitamina B6 4 mg
Riboflavina 1,7 mg
Tiamina (ca mononitrat) 1,5 mg
Acid folic 400 mcg
Vitamina B12 (ciancobalamina) 12 mcg

Alte ingrediente: agent de afânare - maltodextrina; aroma naturala de portocala; potentiator de aroma - etil-maltol; acidifiant acid citric; antiaglomerant - silicat de calciu; stabilizatori - fosfat di si tricalcic; stabilizator - fosfat disodic; antiaglomerant - oxid de magneziu; stabilizator - fosfat dipotasic; ulei MCT; colorant natural - beta caroten; îndulcitori - acesulfam K, sucroza........q.s.
Variatia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, se consuma 1-2 masuri de pulbere zilnic, cu 20 de minute înainte de antrenament. Pentru rezultate optime, se consuma cu Nitric-X si cu cel putin 2 litri de apa zilnic.

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment