Calivita Informaţii

Abonare stiri

API Gainer Chocolate 2,72 KG

API Gainer Chocolate 2,72 KG

Produsul Gainer contine proteine complexe din zer si carbohidrati cu indice glicemic scazut de cea mai inalta calitate.

Mai multe detalii


140,00 LEI tax incl.

Disponibilitate in stoc


Gainer Chocolate


 Reducerea greutatii corporale si, in acelasi timp, cresterea masei musculare este foarte greu de realizat, deoarece necesitatile acestor obiective diferite sunt opuse.

            Exista persoane care pot dezvolta foarte usor masa musculara, in timp ce alte persoane progreseaza foarte greu sau deloc. Rapiditatea cu care se dobandeste masa musculara depinde de mai multi factori, printre care se includ factorii genetici, varsta, stilul de viata si obiceiurile alimentare.

            Pentru construirea de tesut muscular nou, organismul are nevoie de nutrienti specifici care sa genereze energie. Cu alte cuvinte, este nevoie de un consum de nutrienti cu valoare calorica mai mare, pe care organismul sa-i poata arde. Caloriile necesare dezvoltarii masei musculare striate pot fi obtinute din proteine si carbohidrati de calitate.

            Suplimentul alimentar Gainer, produs de Advanced Performulations Inc., este un amestec de proteine si carbohidrati de calitate care, alaturi de exercitii fizice, ajuta la intensificarea dobandirii de masa musculara (fara adipozitati).

            De multa vreme, suplimentul alimentar Gainer  este considerat cea mai buna sursa de calorii pentru sportivii care se antreneaza intens pentru a-si dezvolta si mentine un corp cu musculatura bine definita.

            Produsul Gainer contine proteine complexe din zer si carbohidrati cu indice glicemic scazut de cea mai inalta calitate. Are, de asemenea, combinatia ideala de aminoacizi pentru a sprijini performanta sportiva si a imbunatati dezvoltarea corporala armonioasa. Este o sursa bogata de aminoacizi cu catene ramificate (BCAA). Absorbtia acestor aminoacizi are un rol cheie in refacerea rezervelor de nutrienti necesari pentru mentinerea structurii celulelor musculare. Datorita surselor naturale de o calitate trofica si energetica deosebita (amidon si sirop de porumb, proteine din lapte, ulei de palmier, boabe de vanilie, oua, boabe de soia) suplimentul alimentar se recomanda, in special, persoanelor care dezvolta greu masa musculara.

            Suplimentul alimentar Gainer contine o cantitate scazuta de lactoza si este usor de digerat. Este, de asemenea, unul dintre cele mai gustoase produse cu rol in dobandirea masei musculare. Se gaseste in urmatoarele variante: cu gust de ciocolata si de vanilie.

  Gainer

Pulbere 2,72 kg

O masura pulbere (55,3 g) contine:

Amestec patentat de zer Perform-X.............................. 20,67 g

care contine:

   concentrat proteic din zer, izolat proteic din zer,

   caseinat de calciu, albumina din ou

Alte ingrediente: agent de afanare - maltodextrina; indulcitor natural - fructoza; ulei MCT;  pulbere de cacao; aroma naturala de ciocolata si aroma artificiala (2,5 dimetilpirazina)...................q.s.

Variatia ingredientelor.................. +/- 5%

 
Mod de administrare: ca supliment alimentar, se amesteca 3 masuri de pulbere cu 480 ml din bautura favorita. Se agita bine pentru a avea consistenta potrivita si gust bun. Nu necesita  blender.

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment