Calivita Informaţii

Abonare stiri

Six Star Profess Nitric Oxide 100 CAPLT

Six Star Profess Nitric Oxide 100 CAPLT

Arginina este necesară pentru desfăşurarea a numeroase procese fiziologice din organism.

Mai multe detalii


113,19 LEI tax incl.

Disponibilitate in stoc


Six Star Profess Nitric Oxide 100 CAPLT

 

Arginina este necesară pentru desfăşurarea a numeroase procese fiziologice din organism. Aceste procese includ secreţia unor hormoni, eliminarea reziduurilor toxice din organism şi protecţia sistemului imunitar. Arginina este, de asemenea, utilizată în tratamentul infertilităţii, atât la femei, cât şi la bărbaţi.
Arginina este un aminoacid semiesenţial şi un element de bază al proteinelor, care îndeplinesc nenumărate funcţii fiziologice. Este cunoscut ca şi precursor al oxidului nitric. Arginina este un aminoacid pe care organismul nu îl poate produce în mod natural. De aceea, este important să se consume alimente bogate în arginină sau suplimente alimentare cu arginină.
Relativ recent, suplimentele alimentare cu arginină au devenit deosebit de populare în rândul culturiştilor, datorită abilităţii sale de a produce oxid nitric, de a elimina radicalii liberi, şi a rolului său în semnalizarea celulelor musculare, în eliberarea hormonului de creştere, susţinerii HDL colesterolului şi îmbunătăţirii metabolismului lipidic.
Conceput pe baze ştiinţifice de către cercetătorii de la Six Star, Nitric Oxide Overdrive este un supliment alimentar bazat pe tehnologia dispersiei rapide, ceea ce înseamnă o cantitate precisă de oxid nitric microscopic (cu rol vasodilatator), care să asigure un flux sanguin maxim pentru transportul nutrienţilor esenţiali la celule. Oxidul nitric a fost descoperit abia în anul 1990 de către cercetătorii care studiau mecanismul fizic prin care arginina era responsabilă de relaxarea vaselor sanguine şi de regularizarea tonusului vascular.
Diferitele forme de arginină din compoziţia produsului, cuprinse sub denumirea de VasoDrive (L-arginină-xantinol nicotinat, L-arginină alfa-cetoglutarat, L-arginină metil ester dihidroclorurată şi L-citrulina) au rol vasodilatator şi de transport al nutrienţilor prin fluxul sanguin la celule. L-arginina ajută la dezvoltarea şi menţinerea musculaturii, precum şi la repararea acesteia după eforturi susţinute şi stimulează producerea oxidului nitric.
Citrulina este un aminoacid neesenţial sintetizat în tractul intestinal din glutamină, care apoi este convertită în arginină în celulele endoteliale. Optimizează, de asemenea, fluxul sanguin al organismului prin conversia sa în L-arginină şi, ulterior, oxid nitric.
Nitric Oxide Overdrive are ca rezultat final obţinerea unei contracţii musculare mai rapide şi mai puternice şi o creştere semnificativă a masei musculare.
Six Stars Muscle Professional Strength

Nitric Oxide Overdrive
Supliment alimentar
100 tablete = 155,5 g

O tabletă conţine:
VasoDriveTM 1140 mg
(L-arginină-xantinol nicotinat,
L-arginină alfa-cetoglutarat,
L-arginină metil ester dihidroclorurată,
L-citrulină)

Alte ingrediente: stabilizatori – celuloză microcristalină, hidroxipropilceluloză; agent de încărcare – croscarmeloză sodică; stabilizatori – crospovidonă, acid stearic, stearat de magneziu; antiaglomerant – dioxid de siliciu; înveliş (stabilizator – polivinil alcool, antispumant – polietilen glicol, antiaglomerant – talc, coloranţi – roşu Allura AC, dioxid de titan); îndulcitor – acesulfam potasiu......................q.s.

Variaţia ingredientelor +/- 5%
Mod de administrare: ca supliment alimentar, se consumă o porţie (3 tablete) cu 250 ml apă, de 2 ori pe zi. În zilele de antrenament, se consumă 3 tablete, cu 30 - 60 de minute înainte de antrenament. A nu se depăşi 10 tablete într-un interval de 24 de ore. A se consuma cel puţin 3 litri de apă pe zi.

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment