Calivita Informaţii

Abonare stiri

DYM Joint Repair 60 CAPS

DYM Joint Repair 60 CAPS

Suplimentul alimentar Joint Repair fabricat de Dymatize este o combinatie de glucozamin sulfat, condroitin sulfat si metil-sulfonil-metan, pentru a oferi un suport nutritional optim pentru articulatii sanatoase.

Mai multe detalii


94,60 LEI tax incl.

Disponibilitate in stoc


DYM Joint Repair 60 CAPS

 

 

Suplimentul alimentar Joint Repair fabricat de Dymatize este o combinatie de glucozamin sulfat, condroitin sulfat si metil-sulfonil-metan, pentru a oferi un suport nutritional optim pentru articulatii sanatoase. Glucozamin sulfatul si condroitin sulfatul ajuta la mentinerea integritatii structurale a tesuturilor conjunctive, articulatiilor si vaselor sanguine.

            Scheletul uman este format din oase, unite intre ele prin articulatii. In articulatii, capetele oaselor care se intalnesc, se deplaseaza unul fata de celalalt, iar uneori chiar se ating si se freaca intre ele. Pentru a nu se uza, capetele oaselor sunt acoperite de un strat neted, lucios, numit cartilaj. In plus, articulatia este inconjurata de lichidul sinovial, care are rolul de a lubrifia articulatia. Cartilajul si lichidul articular previn tocirea si uzura capetelor osoase in urma frecarii intre ele. In cazul articulatiilor sanatoase, cartilajul este neted, iar lichidul sinovial este de o calitate corespunzatoare pentru a asigura lubrefierea adecvata la nivelul acestora.

            Cartilajul articular se numara printre primele tesuturi care imbatranesc si are o putere relativ mica de regenerare din cauza fluxului sanguin sarac in acele zone, chiar intr-un organism sanatos. Echilibrul fragil dintre uzura si reinnoire poate fi usor rasturnat – solicitarea intensa, repetata, alunecarea sau caderea, alimentatia de calitate slaba sau chiar o conformatie defectuoasa putand da startul unei serii de evenimente care sa duca progresiv la degenerarea articulatiilor. Reactia naturala a articulatiei la solicitare, leziune, uzura sau rupere este inflamarea, vizibila sau nu, a acesteia.

            Glucozamin sulfatul si condroitin sulfatul se utilizeaza pentru diminuarea simptomelor si refacerea cartilajului. Glucozamin sulfatul accelereaza regenerarea cartilajului lezat, iar condroitina ajuta la neutralizarea enzimelor distructive si imbunatateste calitatea lichidului sinovial. Combinarea acestor doua substante de provenienta naturala  s-a dovedit a fi cea mai eficienta. Glucozamina este un element cheie al cartilajului si este derivat din glucoza, principalul glucid care se gaseste in fluxul sanguin. Glucozamina este concentrata in cartilajul articulatiilor si stimuleaza condrocitele (celulele de cartilaj) pentru a intretine cartilajul si colagenul. Condroitin sulfatul prezent in vasele sanguine are, in primul rand, rolul de a mentine elasticitatea cartilajului. Se gaseste in mod natural in organism, fiind unul dintre principalii compusi care alcatuiesc tesuturile conjunctive, responsabile de formarea cartilajului. Deoarece condroitina este responsabila de refacerea si mentinerea cartilajului si a tesuturilor conjunctive, poate prezenta un interes special pentru varstnici. Odata cu inaintarea in varsta, continutul in apa al cartilajelor scade, cauzand probleme de mobilitate la nivelul articulatiilor. Condroitina poate limita efectele acestor degenerari.

            Glucozamina si condroitina sunt cunoscute ca agenti condroprotectivi - compusi naturali produsi de organism pentru mentinerea functionarii sanatoase a articulatiilor si lubrefierii acesteia. In acelasi timp, glucozamina si condroitina diminueaza actiunea enzimelor nocive care pot leza cartilajul si sustin sanatatea vaselor sanguine care ajung la articulatii.

            Metil-sulfonil-metanul, abreviat MSM, contribuie la cresterea nivelului lichidului sinovial in articulatii, inhiba enzimele care duc la distrugerea cartilajului si contribuie la mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive.

            Joint Repair a fost realizat pentru persoanele care au nevoie de suport maxim pentru refacerea cartilajelor articulatiilor in urma unei leziuni traumatice sau a uzurii treptate a articulatiilor.

 
Joint Repair
Supliment alimentar cu glucozamina si condroitina

60 tablete = 90,6 g

 

O tableta (1510 mg) contine:                     

Glucozamina sulfat....................................................... 500 mg

Condroitina sulfat......................................................... 400 mg

Metilsulfonilmetan (MSM)........................................... 400 mg

 

Alte ingrediente: antiaglomeranti - fosfat dicalcic; stabilizator - celuloza microcristalina.

Variatia ingredientelor.................. +/- 5%

 

Mod de administrare: ca supliment alimentar, se consuma 2 tablete in timpul mesei, de 1-2 ori pe zi sau in functie de recomandarile medicului.

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment