Calivita Informaţii

Abonare stiri

DYM L-Carnitine Liquid Berry 31 SERV

DYM L-Carnitine Liquid Berry 31 SERV

L-Carnitina este un amino acid cunoscut pentru promovarea creşterii si a dezvoltarii, arderii grasimilor, cresterea energiei, precum si pentru imbunatatirea rezistentei la oboseala musculara.

Mai multe detalii


88,00 LEI tax incl.

Disponibilitate indisponibil


L-Carnitine Liquid Berry

 

Liquid L-Carnitine 1100 de la Dymatize cu un numar uimitor de portii per flacon (31 portii) iti ofera 1100 mg de L-carnitina la fiecare servire.

L-Carnitina este un amino acid cunoscut pentru promovarea creşterii si a dezvoltarii, arderii grasimilor, cresterea energiei, precum si pentru imbunatatirea rezistentei la oboseala musculara. Este de asemenea, bun in dieta, deoarece astfel se pot reduce sentimentele de foame si de slabiciune.

Fat Burner
L-Carnitina  joaca un rol metabolic critic in stimularea scaderii in greutate, deoarece ajuta la transportul grasimilor in mitocondrii unde acestea sunt arse pentru energie.

Confort, Calitate & Valoare
Liquid L-carnitine 1100 in generoasa sticla cu 31 portii sticla este cea mai convenabil si mai aromat mod de a-ti lua  L-carnitina.

Fie ca-l utilizati pentru sanatatea inimii, anduranta sau pierderea de grasime,  puteti fi sigur ca va sunt furnizate toate notiunile de calitate si valoare prin L-Carnitine de la Dymatize!

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment