Calivita Informaţii

Abonare stiri

DYM Dyma-Burn 100 capsule

DYM Dyma-Burn 100 capsule

Dyma-Burn Xtreme, produs de Dymatize, este un supliment alimentar termogenic obtinut dintr-un amestec de plante care stimuleaza metabolismul, prin aceasta furnizand organismului energie si favorizand pierderea in greutate.

Mai multe detalii


115,50 LEI tax incl.

Disponibilitate indisponibil


Dyma-Burn


  Dyma-Burn Xtreme, produs de Dymatize, este un supliment alimentar termogenic obtinut dintr-un amestec de plante care stimuleaza metabolismul, prin aceasta furnizand organismului energie si favorizand pierderea in greutate, daca este utilizat impreuna cu practicarea de exercitii fizice. Dyma-Burn Xtreme este conceput astfel incat sa maximizeze arderea grasimilor din organism, furnizand in acelasi timp energie pentru activitatile fizice cotidiene. Contrar altor produse de ardere a grasimilor, prin utilizarea Dyma-Burn Xtreme nu se va resimti o intensificare a energiei pe o perioada scurta de timp, urmata de o perioada de „cadere” a nivelului energetic al organismului: energia furnizata de Dyma-Burn Xtreme este resimtita pe parcursul intregii zile.

            Printre ingredientele produsului se numara:

            Extractul de Salvia sclarea - stimuleaza lipoliza, adica descompunerea grasimilor. Ajuta la eliminarea grasimilor din celule si la transportul acestora, transformandu-le, prin ardere, in energie. Salvia sclarea intervine in reducerea greutatii corporale prin scaderea poftei de mancare si accelerarea proceselor catabolice, creste forta si rezistenta in timpul activitatilor fizice. Ceaiul verde (Camelia sinensis), bogat in catechine si epigalocatechine, impreuna cu extractul de Salvia sclarea, formeaza amestecul patentat cu denumirea de EphedrinaTM - care nu trebuie confundata cu efedrina. Cercetari recente au demonstrat ca ceaiul verde ajuta la reducerea greutatii corporale. Ceaiul verde accelereaza metabolismul si oxidarea grasimilor, fara a accelera bataile inimii.

            Guarana sau Paullinia cupana, originara din regiunile amazoniene ale Braziliei, este una dintre cele mai cunoscute plante tropicale. Ingredientul principal al guaranei este guaranina, un compus chimic identic cu cofeina din cafea sau teina din ceai. Guarana se utilizeaza, in general, ca stimulent. Este folosita de sute de ani pentru combaterea oboselii. Stimuleaza sistemul nervos central si glandele suprarenale, imbunatateste functionarea sistemului cardiovascular si metabolismul glucidic. De asemenea, guarana scade pofta de mancare, fiind eficienta in curele de slabire. Cofeina din guarana creste concentratia de acizi grasi liberi si nivelul de adrenalina. Astfel, este stimulata lipoliza, ceea ce duce la diminuarea depozitelor de grasime din organism. Testele clinice au demonstrat ca datorita particularitatilor sale chimice, guarana se absoarbe mai lent in organism, acesta fiind motivul principal al efectului revigorant mai eficient si mai indelungat pe care-l genereaza.

            Scoarta de salcie alba, in combinatie cu extractul din seminte de guarana (care contine guaranina) are efect termogenic, crescand capacitatea organismului de a utiliza acizii grasi, in acelasi timp, conservand tesuturile musculare netede.

            Biopirina obtinuta din piperul negru imbunatateste termogeneza, determinand substantele termogene din compozitia acestui supliment alimentar sa-si exercite efectul mai rapid si mai eficient.

            Cromul, conform numeroaselor studii, poate reduce greutatea corporala, fiind eficient in suprimarea apetitului. Dupa consumul de alimente, organismul produce insulina. In general, sarcina principala a insulinei este de a transporta glucoza la celule, pentru a furniza energia necesara functionarii acestora. Se presupune ca picolinatul de crom stimuleaza activitatea insulinei, contribuind la metabolismul glucozei si grasimilor si la descompunerea acestora, impiedicand depozitarea in exces in organism.

            B5 (acidul pantotenic) are un rol important in descompunerea alimentelor pe care le consumam in substante pe care organismul sa le poata utiliza.

            Zytrixul din compozitia produsului este un amestec de enzime care intervin in descompunerea proteinelor, lipidelor si permit asimilarea lactozei.

            Dyma-Burn Xtreme este un supliment alimentar eficient in pierderea greutatii corporale si cresterea nivelului de energie al organismului si, asa cum sugereaza si denumirea, faciliteaza arderea grasimilor printr-o modalitate sanatoasa.
Dyma-Burn Xtreme

Supliment  alimentar cu extracte de plante

100 capsule = 110,5 g

 

O capsula contine:                                                                 

Extract de guarana........................................................ 455 mg

  Alcaloizi cofeinici........................................................ 165 mg

Extract de Yerba Mate 4:1........................................... 65 mg

Extract de Salvia sclarea si ceai

verde - catechina si galat de epigalocatechina................ 100 mg

  (amestec patentat cu denumirea EphedrinaTM)

Extract de Garcinia cambogia.............................. 50 mg

L-carnitina.......................................................... 50 mg

L-tirozina............................................................ 50 mg

Scoarta de salcie alba.......................................... 37,5 mg

Radacina de ghimbir............................................ 37,5 mg

Fucus vesiculosus (varec).................................... 25 mg

Ardei rosu Cayenne............................................ 25 mg

Ginseng siberian.................................................. 25 mg

Yohimbe............................................................. 25 mg

Vitamina B5 ........................................................ 20 mg

Zytrix.................................................................. 10 mg

(format din proteaza, lactaza, lipaza)

Extract de piper negru......................................... 2,5 mg

Crom.................................................................. 20 mcg

 Alte ingrediente: gelifiant – gelatina; emulsificator – celuloza; antiaglomerant – dioxid de siliciu.................................q.s. 

 Variatia ingredientelor.................................... +/- 5%

 Mod de administrare: ca supliment alimentar, a se consuma 2 capsule inainte de micul dejun sau inaintea exercitiilor de dimineata si inca 2 capsule dupa-amiaza. In primele 7 zile, a se consuma numai jumatate din doza recomandata, pentru a testa toleranta la produs. A nu se depasi 4 capsule pe zi.

A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment