Calivita Informaţii

Abonare stiri

API PolythermeX Hardcore, 120 capsule

API PolythermeX Hardcore, 120 capsule

Suplimentul alimentar PolythermeX Hardcore, fabricat de Advanced Performulations Inc. (API), a fost conceput pentru accelerarea arderii grasimilor si cresterea energiei organismului.

Mai multe detalii


97,00 LEI tax incl.

Disponibilitate indisponibil


PolythermeX Hardcore

 


 Suplimentul alimentar PolythermeX Hardcore, fabricat de Advanced Performulations Inc. (API), a fost conceput pentru accelerarea arderii grasimilor si cresterea energiei organismului. Amestecul PolythermeX Hardcore are trei componente de baza: componentul de slabit BurnXTM, componentul neurostimulator EnergeXTM si componentul pentru eliminarea apei HydraXTM.

            Componentul de slabit, BurnXTM, este alcatuit din L-carnitina HCl, colina, inozitol, lecitina, extract de ardei iute si de piper alb si negru – substante care controleaza greutatea corporala prin efectul pe care-l exercita asupra poftei de mancare, ratei metabolice, metabolismului grasimilor si carbohidratilor, arderii caloriilor. Numeroase studii efectuate de-a lungul anilor au demonstrat ca plantele condimentare – printre care si piperul negru si alb -  conduc la un proces numit termogeneza. Aceste condimente cresc efectiv temperatura corpului si astfel ard caloriile, chiar fara exercitii fizice. Piperul negru si alb se numara printre cele mai eficiente condimente care accelereaza metabolismul si faciliteaza transformarea caloriilor in energie.

            Componentul neurostimulator EnergeXTM are ca principale ingrediente extractele din frunze de ceai verde si alb, guarana, Yerba Maté si algele verzi-albastrui.

            Despre beneficiile consumului de ceai verde s-au publicat numeroase studii stiintifice. Secretul ceaiului verde consta in concentratia mare de polifenoli (mai ales catechine), antioxidanti de 200 de ori mai puternici decat vitamina E. Cel mai eficient dintre acestea este EGCG (galatul de epigalocatechina). Ceea ce face ceaiul verde atat de deosebit este modul de procesare. Frunzele ceaiului verde sunt deshidratate, ceea ce previne oxidarea galatului de epigalocatechina. Ceaiul alb este, de asemenea, un antioxidant puternic; s-a demonstrat ca ceaiul alb are un continut de polifenoli mai ridicat decat ceiul verde. Guarana este o planta deosebit de cunoscuta in Brazilia. Continutul de cofeina al guaranei este de trei ori mai mare decat al cafelei. Stimuleaza sistemul nervos central, imbunatateste functionarea sistemului cardiovascular si metabolismul glucidic. Inlatura oboseala, intarzie somnul, creste rezistenta in activitati suprasolicitante, imbunatateste reflexele conditionate, creste ritmul metabolismului si  scade senzatia de  foame. Yerba Maté  imbunatateste performantele, capacitatea de rezistenta, combate oboseala si, de asemenea, accelereaza metabolismul. Astfel, caloriile din alimente sunt mai repede arse si nu se acumuleaza in organism. Algele verzi-albastrui sunt usor de absorbit de catre organism si  pot contribui la pierderea greutatii corporale prin diminuarea apetitului.  

            Componentul pentru eliminarea apei HydraXTM este alcatuit din extract de papadie – un diuretic, extract de ienupar – care imbunatateste circulatia sanguina si accelereaza metabolismul grasimilor si extract de patrunjel – care prin efectul diuretic controleaza nivelul retentiei de lichide.

            PolythermeX Hardcore fabricat de API maximizeaza energia, arde grasimile, controleaza apetitul si elimina apa, dand posibilitatea efectuarii unor exercitii fizice intense in vederea atingerii unor perfomante si a unei mase musculare deosebite.

 PolythermeX Hardcore

Supliment alimentar cu proteine si extract de plante

120 tablete = 147,48 g

 Otabletacontine:                                                                                                                                                     Amestec PolythermeX Hardcore............................. 688,5 mg

format din:

  Component de slabit BurnXTM (L-Carnitina HCl,

   colina, inozitol, lecitina, extract de ardei iute,

   amestec de piper alb si negru)

   Component neurostimulator EnergeXTM (extract din

   frunze de ceai verde, extract din frunze de ceai alb,

   Guarana, Yerba Maté, alge verzi-albastrui)

   Component pentru eliminarea apei HydraXTM

   (extract de papadie, extract de ienupar,

   extract de patrunjel)

Potasiu........................................................................ 5,5 mg

 

Alte ingrediente: stabilizator - fosfat dicalcic; emulsificator - celuloza microcristalina;   stabilizator - acid stearic; antiaglomerant - dioxid de siliciu................q.s.

Variatia ingredientelor........................... +/- 5%

 Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1-3 tablete, inainte de micul dejun si pranz, sau inainte de antrenament sau alte activitati fizice.  Se incepe cu o tableta si apoi se mareste doza pana la 3 tablete, in functie de reactia organismului. A nu se consuma mai mult de 3 tablete odata si nici mai mult de 6 tablete pe zi. Se consuma cu un pahar din bautura preferata. A se consuma multe lichide pe parcursul zilei.

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment