Calivita Informaţii

Abonare stiri

Sublingual CoQ10

Coenzima Q10 este un puternic antioxidant care distruge radicalii liberi din organismul nostru, care actioneaza eficient si in prevenirea diabetului, gingivita si boli cardiovasculare. Coenzima Q10 are un rol important in prevenirea cancerului, a infarctului si a altor afectiuni cauzate de actiunea nociva a radicalilor liberi.

Mai multe detalii


75,90 LEI tax incl.


Coenzima Q10

 

Coenzima Q10 este un puternic antioxidant care distruge radicalii liberi din organismul nostru. Are rol in producerea energiei, fiind deosebit de importanta pentru atleti si culturisti.

Coenzima Co Q10 indeplineste cinci funcţii importante in organism:

- este responsabila pentru producerea a 95% din energia necesara organismului;

- este un antioxidant intracelular puternic;

- previne ateroscleroza;

- previne sinteza anormala a unor proteine si prin aceasta unele afectiuni degenerative;

- stabilizeaza membranele celulare.

Suplimentarea organismului cu CoQ10 are numeroase beneficii pentru sanatate. Coenzima Q10 nu este numai un simplu antioxidant, actioneaza eficient in: diabet, gingivita, boli cardiovasculare, prevenirea cancerului, a infarctului si a altor afectiuni cauzate de actiunea nocivă a radicalilor liberi.

Studiul coenzimei Q10 a suscitat interesul cercetătorilor pentru utilizarea acesteia in afectiunile cardiace. S-a constatat ca administrarea acestui supliment alimentar unor persoane cu afectiuni ale inimii a dus la ameliorarea starii lor de sanatate deoarece aceste persoane au un nivel scazut de coenzima Q 10 in celulele inimii. 

Suplimentul alimentar Sublingual CoQ10 cu extract natural de lamaie fabricat de CaliVita International asigură o absorbtie si utilizare optima a coenzimei de catre organism. Acest produs se absoarbe la nivelul mucoasei bucale si astfel actionează mai repede, deoarece este evitata bariera gastrointestinala. 

Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor:

Supliment alimentar cu coenzima Q10 si indulcitori - aroma de lamaie 30 tablete = 14,4 g

O tabletă conţine: Coenzima Q10.................................................30,00 mg

Alte ingrediente: îndulcitori - fructoză, manitol; agent de afânare - croscarmeloză sodică; antiaglomeranţi - dioxid de siliciu, acid stearic, stearat de magneziu; corector de aciditate - acid malic; aromă - aromă naturală de lămâie.......q.s. Variaţia ingredientelor.........................................+/- 5% Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 tabletă pe zi sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră. Nu înghiţiţi tableta, ci lăsaţi-o să se dizolve sub limbă. Atenţie! Consumul în exces poate produce efecte laxative.

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment