Calivita Informaţii

Abonare stiri

Immunaid Calivita

Immunaid

Immunaid  (180 tablete) - Produs naturist cu extract din plante si minerale, creste imunitate organismului. Are acţiune antiinflamatoare şi antivirală. Este un bun antioxidant şi diuretic.

Mai multe detalii


128,70 LEI tax incl.

Disponibilitate IN STOC


ImmunAid – Cea mai buna solutie pentru sistemul imunitar

 

 Immunaid contine pulbere de gheara matei si zinc.

Cea mai importanta componenta a lui ImmunAid este planta Uncaria Tomentosa. Originile ei sunt in Peru mai exact in padurile ploioase din Muntii Anzi (America de Sud), dar poate fi gasita si in  Ecuador, Columbia, Costa Rica, Venezuela, Panama si Guatemala. Planta are niste forme asemanatoare cu ghearele de pisica iar numele spaniol al plantei este "Una De Gala" si deriva de la cuvantul "gheara".

ImmunAid Calivita va poate ajuta daca aveti răceala, gripa, sau alte infecţii. Aveti alergii, de primăvara sau de toamna ? Cum va protejati impotriva imbolnavirii? Scapati usor de aceste probleme? "O răceală nu este chiar sfârşitul lumii", puteti spune. Sigur, numai că şi o simpla raceala, aparent nesemnificativă ne poate spune ca sistemul nostru imunitar nu funcţionează la potential maxim. Atunci cand scade capacitatea de apărare a organismului, suntem mai predispusi la infecţiile cauzate de diferiţi agenţi patogeni ca bacterii si virusuri. Dar nu numai la acestea! Funcţionarea necorespunzătoare a sistemului imunitar poate favoriza şi apariţia unor boli autoimune sau tumorale. O metoda simpla prentru a preveni aceste probleme este sa ne intarim si sa consolidam sistemul imunitar cat mai bine.

Gheara Matei este o plantă utilizată de mii de ani, ale cărei efecte şi substanţe active sunt apreciate de ştiinţa modernă. Aceasta planta este considera ca una dintre cele mai bune pentru a fortifica organismul. Accelerează înmulţirea limfocitelor şi creşte activitatea acestora. Limfocitele cauta "intrusii" din organis si incearca pe cat posibil sa ii distruga. Acţionează atât împotriva celulelor non-self (străine organismului), cât şi a celulelor self (celule proprii bolnave sau degenerate). Gheara matei imbunătăţeşte funcţiile leucocitelor, are acţiuni antiinflamatoare şi antivirale si totodata este un bun antioxidant şi diuretic.

 

A doua componenta a produsului Immunaid este Zincul, un mineral esential care este prezent in aproape fiecare celula din organismul uman. Zincul stimuleaza activitatea a peste 100 de enzime, substante ce intretin reactiile biochimice din organism. Intretine intreg sistemul imunitar, ajuta la vindecarea ranilor, pastreaza acute simturile gustului si mirosului, ajuta la sinteza ADN-ului. Ajuta in timpul sarcinii la crestere si dezvoltare, cat si in perioada copilariei si a adolescentei. Daca avem prezenta o cantitate mica de zinc in organism, inseamna ca suntem slabiti. Una din consecinte este vulnerabilitatea in fata agentilor patogeni si a microbilor. Suplimentul natural de Zinc consta intr-o capsula de preparat Immunaid ce are rol de a creste efectul imunostimulator al extractului de Uncaria.

Zincul : Efectul pe care îl exercită asupra sistemului imunitar este unic şi nu poate fi înlocuit de nici un alt oligoelement. Cu cât cantitatea de zinc din organism este mai redusă, cu atât sistemul său imunitar este mai slăbit. Zincul accelerează formarea limfocitelor şi fagocitelor şi îmbunătăţeşte activitatea acestora. Sarcina fagocitelor este aceea de a încorpora substanţele străine organismului şi de a le anihila.

Apa şi aerul contaminate de agenţi patogeni cu care, intram foarte des in contact pe tot parcursul vietii. In fiecare zi in organismul nostru patrund o multime de agenti patogeni, chiar si prin mancare. Deşi aceştia pot declanşa boli, spre norocul nostru, ne îmbolnăvim rar din cauza lor. Pielea şi mucoasele membranare oferă o anumită protecţie, împiedicând pătrunderea "inamicilor" în organism. Pentru a face fata acestor "atacuri" trebuie sa avem un sistem imunitar cat mai bine pus la punct si cat mai rezistent.

Cand sistemul imunitar este slabit, se declanşează infecţiile, care, scad şi mai mult capacitatea de rezistenţă a organismului. Dacă ne confruntăm cu o infecţie, cel mai des luam antibiotice, insă bacteriile se adaptează repede şi devin rezistente la antibiotice. De la antibiotice pot apărea efecte secundare, ca afectarea florei intestinale normale, lucru cate poate crea alte probleme - înmulţirea unor specii de fungi (Candida),perturbări în absorbţia vitaminei B, tulburări de absorbtie si digestie.

ImmunAid asigură rezistenţă organismului.

 

Afectiuni Dimineata Pranz Seara
Sinuzita
Aparat urinar
Aparat respirator (af. pulmonare)
Antiviral
Infectii (prevenire)
Bronsita
Aparat cardiovascular
Imunitate scazuta
Plagi (vindecare)
SIDA (tratament adjuvant)
Gust, simt (combatere probleme)
Oboseala
Miros (pierdere)
Rinita alergica
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1


Legenda :

1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara


 O capsulă de ImmunAid conţine:
Pulbere de gheara matei (Cat's claw) 400 MG
Alte ingrediente:stearat de magneziu, microcristale de celuloza, gelatina
q.s.
Sinuzita 1-1-1
Aparat urinar 1-1-1
Aparat respirator (af. pulmonare) 1-1-1
Antiviral 1-1-1
Infectii (prevenire) 1-1-1
Bronsita 1-1-1
Aparat cardiovascular 1-1-1
Imunitate scazuta 1-1-1
Plagi (vindecare) 1-1-1
SIDA (tratament adjuvant) 1-1-1
Gust, simt (combatere probleme) 1-1-1
Oboseala 1-1-1
Miros (pierdere) 1-1-1
Rinita alergica 1-1-1

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment