Calivita Informaţii

Abonare stiri

Ocean 21

Ocean 21

Ocean 21 (946 ml) - esteun produs naturist de o complexitate deosebită, conţine mai mult de 200 de substanţe biologic-active valoroase din 8 alge marine, vitamine, antioxidanţi, 60 de substanţe minerale, 24 aminoacizi, enzime.

Mai multe detalii


206,80 LEI tax incl.

Disponibilitate IN STOC


   

  Ocean 21

   

  Lumea plantelor din oceane - comparativ cu cea a plantelor care cresc pe uscat şi care se hrănesc din sol - este practic neatinsă. Chiar şi la începutul secolului XXI, algele îşi păstrează, de 70 de milioane de ani, bogăţia naturală, care se regăseşte neştirbită în produsul Ocean 21. Acest produs, de o complexitate deosebită, conţine mai mult de 200 de substanţe biologic-active valoroase din 8 alge marine, vitamine, antioxidanţi, 60 de substanţe minerale, 24 aminoacizi, enzime. Astfel, peste 200 de componenţi ai săi asigură toate elementele necesare pentru funcţionarea optimă a organismului, pentru menţinerea sănătăţii fizice şi psihice.

  Alge marine


  Alaria marginata - plantă cu frunze lungi. Puţine ţări din lume pot rivaliza cu bogăţia "grădinii marine" de pe coastele din Mendocino. Conservarea bogăţiei sale se datorează Curentului California. Alga este comestibilă. Din ea se prepară supe, garnituri, salate. Datorită conţinutului de substanţe nutritive, se foloseşte la prepararea suplimentelor alimentare. Este o sursă bogată de iod, vitamine B6, B2' K, C, cobalt şi alte oligoelemente.
  Ascophyllum nodosum ­ algă norvegiană sau cu nod. Deşi a apărut deja şi pe coastele din San Francisco, este mai răspândită în apropierea Norvegiei, Irlandei, Groenlandei, în apele nordice adânci al Oceanului Atlantic, fiind astfel foarte puţin expusă eventuale lor poluări. Este mâncarea tradiţională a populaţiei de pe ţărmuri. Este bogată în vitamine naturale, substanţe minerale şi oligoelemente esenţiale. Conţine magneziu, calciu, fosfor şi fier sub formă naturală, vitaminele A, B" B2' C, D, E, aminoacizi, 60 de tipuri de substanţe minerale şi oligoelemente.
  Chondrus crispus .: algă irlandeză. Alga întâlnită în Marea Irlandei, rece şi neprietenoasă, se găseşte şi pe ţărmurile Oceanului Atlantic, din Norvegia până în Gibraltar, şi pe ţărmurile Americii. Efectele antiinflamatoare ale plantei, cunoscute în medicina populară, au fost confirmate şi de cercetările moderne. În industria cosmetică este utilizată cu predilecţie datorită conţinutului său în proteine, vitamine, săruri minerale, oligoelemente. Este hrănitoare şi uşor digerabilă, benefică in tulburările digestive şi urinare.
  Laminaria digitata - o specie de algă foarte răspândită in Oceanul Atlantic. Este utilizată în industria cosmetică ca hidratant, pentru curăţirea şi calmarea pielii şi ca spumă de baie. Datorită conţinutului în iod a devenit cunoscută deja în anii 1800.
  Fucus vesiculosus - algă marină. În Japonia este un aliment foarte răspândit, iar în Europa este utilizată ca aliment şi condiment. Este folosită în special datorită conţinutului său în iod, care este indispensabil pentru funcţionarea normală a glandei tiroide. Prin reglarea funcţiei tiroidiene, influenţează toate funcţiile vitale legate de aceasta. Ingerată cu adaos de apă formează un "dop natural" la nivelul stomacului şi, din acest motiv, este utilizată cu predilecţie împotriva arsurilor gastrice.


  Porphyra yezoensis - Nori.


  Era consumată în China deja în secolul al şaselea al erei noastre. Încă de pe vremea dinastiei Sung este amintită drept cadou destinat domnitorului, din partea provinciei Fuijan. Una din particularităţile sale este conţinutul scăzut de celuloză din membrana celulară, cea ce o face uşor digerabilă. Aiga conţine mari cantităţi de proteine, vitamine (cantitatea de vitamina C este mai mare decât Într-o portocală proaspătă), substanţe minerale. Conţinutul în vitamina A rivalizează cu cel al spanacului, la fel ca şi cantitatea însemnată de vitamina B. Conţinutul său în aminoacizi este asemănător cu cel al legumelor. În compoziţia sa se poate demonstra şi existenţa unor substanţe care ajută la funcţionarea ficatului şi controlează nivelul colesterolului sanguin. Este un detoxifiant eficient. În plus, conţine numeroase substanţe minerale indispensabile funcţiilor celulare, cum sunt zincul, manganul, cuprul, seleniul. Rezultatele cercetărilor efectuate asupra algelor au demonstrat că anumite substanţe componente biologic active împiedică dezvoltarea tumori lor canceroase.
  Palmaria palmata - alga este capabilă să furnizeze în proporţie de 100% necesarul zilnic de vitamina B6 şi 66% din vitamina B12. Conţine cantităţi semnificative de fier şi flUOL Este un detoxifiant eficient.
  Ulva lactuca - este o salată de mare. Conţine o cantitate de vitamina C de zece ori mai mare decât portocala şi de două ori mai multă vitamina A decât varza. In cosmetică este utilizată ca o substanţă hidratantă, relaxantă şi pentru înlăturarea efectelor stresului asupra pielii. Acţionează cu eficienţă pentru înlăturarea din organism a substanţelor toxice depuse în straturile adipoase.


  Aloe Vera
  Dintre cele 240 de specii de Aloe, doar patru au valoare nutritivă pentru om. Dintre cele patru, în mod cert cea mai valoroasă este Aloe Barbadensis Miller (una din subspeciile de Aloe Vera). În consecinţă, un produs de calitate cu Aloe poate fi preparat numai dacă se utilizează ca materie primă Aloe Barbadensis Miller. Mai pe înţeles, principala materie primă a produsului Ocean 21 o reprezintă această specie de Aloe.

  Aloe Vera, prin natura sa, este bogată în calciu şi este singura sursă vegetală care conţine vitamina B12.

  În numeroase civilizaţii, avantajele plantei Aloe Vera şi efectele sale de menţinere a sănătăţii sunt cunoscute de sute de ani. Stimulează digestia, circulaţia limfatică, funcţionarea rinichilor, a ficatului şi a vezicii biliare. Cele mai noi descoperiri se referă la faptul că Aloe stimulează funcţionarea celulelor limfocitare - T şi, astfel, creşte capacitatea de apărare a organismului.
  Pau D'Arco
  Este bogat în fier şi calciu, minerale indispensabile pentru funcţionarea organismului uman şi, în special, a creierului. În plantă se mai găsesc vitamina C, zinc şi seleniu, antioxidanţi importanţi, necesari pentru funcţionarea optimă a sistemului imunitar. În plus, Pau d'Arco mai conţine magneziu, mangan, fosfor, potasiu, natriu, vitamina A şi câteva din vitaminele complexului B.
  Scoarţa acestei plante este un adaptogen binecunoscut, care îmbunătăţeşte starea generală şi participă la funcţionarea optimă a sistemului imunitar. Consumul său stimulează şi absorbţia substanţelor nutritive.
  Datorită efectelor sale antifungice şi antivirale, recunoscute pe scară largă, se recomandă şi în cazuri de Candida sau herpes, respectiv în lupta împotriva virusului HIV


  Cele mai importante efecte sinergice ale a produsului Ocean 21

 

-Efect detoxifiant. Purifică organismul de metalele toxice, de particulele radioactive şi de diferitele substanţe toxice.

-Fortifică sistemul imunitar în cazul unui organism slăbit (fortifiant general).

-Menţin şi îmbunătăţesc elasticitatea epidermei şi a ţesuturilor.

-Cresc vitalitatea.

-Au efect antioxidant.

-Încetinesc procesele de îmbătrânire.

-Au efect antiviral şi antifungic.

-Reglează metabolismul.

-Restabilesc digestia normală.

-Ameliorează procesele intflamatorii.

-Efect analgezic.

-Efect vasodilatator. Încetinesc procesele de ateroscleroză şi reduc tensiunea arterială. Scad riscul apariţiei bolilor cardiovasculare.

   

   Recomandari Ocean 21:                                             Mod de administrare Ocean 21:

  Analgezic (calmant dureri)
  Anemie
  Antibacterian
  Anti inflamator (anti reumatismal)
  Antimutagenic
  Antioxidant
  Antispetic intestinal (antiparazitar)
  Antitumoral
  Antiviral
  Aparat cardiovascular
  Aparat digestiv
  Aparat urinar
  Bioritm (armonizarea)
  Cancer la plamani
  Cancer mamar
  Colesterol (scadere)
  Constipatie
  Deficit Ca si Mg (asimilare, fixare)
  Detoxifiere
  Diabet (reglare glicemie)
  Hormoni (reglare)
  Imunitate scazuta
  Infectii (prevenire)
  #mbatranire tesuturi (intarziere)
  Laxativ
  Leucemie
  Malarie
  Menstruatii neregulate
  Nervozitate
  Osteoporoza
  Reumatism
  Rinita alergica
  Scleroza multipla
  Scorbut
  Sifilis
  Steatoza hepatica (grasimi in ficat)
  Tumori
  Vaso dilatator
  Vedere (tulburari)

  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  2-2-2
  (2-2-2) 6 luni, apoi (1-1-1)
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  2-2-2
  1-0-1
  1-0-1


  Legenda :

  1-1-1 = o lingura de Ocean 21 dimineata, una pranz si una seara

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment