Calivita Informaţii

Abonare stiri

Acidophilus

Acidophilus

Acidophilus with psyllium (100 capsule) reduce nivelul colesterolului, contribuie la asimilarea lactoalbuminelor, aminoaciziilor, grasimiilor si a lactozei. Ajuta la sintetizarea, in interiorul tubului digestiv, a colicinei, un antibiotic slab, dar care elimina de multe ori necesitatea tratamentului cu antibiotice. Are rol si in sinteza vitaminelor B.

Mai multe detalii


85,80 LEI tax incl.


Lactobacillus Acidophilus 


  Acidophilus trateaza in decurs de cateva saptamani dermaticoza (boala frecventa de care sufera majoritatea locuitoriilor oraselor  si 60-80 % din elevii de scoala medie. Diferiti agenti patogeni cum ar fi micrococii, clostridii, colibacili, si fungi vor avea un mediu necorespunzator datorita acestui produs.

  Lactobacillus bulgaricus este o bacterie prezentă în iaurt şi în tubul digestiv al persoanelor care consumă mari cantităţi de iaurt. Conform observaţiilor, aceste persoane sunt mai sănătoase şi mai longevive decât media.

  Mai eficient decât Lactobacillus bulgaricus este Lactobacillus acidophilus, cunoscut şi sub denumirea uzuală de Acidophilus, deoarece rezistă în intestine 10 zile sau chiar mai mult. Această bacterie creează un mediu nefavorabil diferiţilor agenţi patogeni, cum ar fi: micrococi, clostridii, colibacili şi fungi. Favorizează asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grăsimilor şi lactozei. Joacă un rol important în sinteza vitaminelor B.

  Cu ajutorul său putem proteja flora bacteriană normală existentă în tubul digestiv. Antibioticele administrate pe cale orală distrug flora intestinală, de aceea consumarea de acidophilus este în mod deosebit recomandată în timpul şi după tratamentul cu antibiotice. Acest supliment nu este dăunător sănătăţii omului.

   

  Cine a descoperit Acidophilus-ul?

   

  Cu aproximativ 70 de ani în urmă, savantul Eli Metchnileoff, distins cu premiul Nobel, a observat că în anumite zone din sudul Europei oamenii trăiesc mult mai mult decât în altele. În urma cercetărilor, acesta a descoperit că un loc foarte important în alimentaţia acestor oameni îl ocupă laptele acru, la prepararea căruia contribuie şi o anumită bacterie. Deoarece localnicii consumau lapte acru sistematic, această bacterie era prezentă în permanenţă în tubul lor digestiv.

  Metchnileoff a denumit această bacterie Lactobacillus Bulgaricus. Cercetările ulterioare au dovedit însă că există o bacterie, mai importantă decât aceasta, numită Lactobacillus Acidophilus, care reuşeşte să reziste în intestin 10 zile sau chiar mai mult. Acest lucru este foarte important, deoarece majoritatea bacteriilor utile dispar din intestin în mai puţin de cinci zile, dacă nu li se asigură în mod continuu acid lactic sau galactoză.

  Acidophilus are meritul de a crea un mediu necorespunzator diferitiilor agenti patogeni, cum ar fi micrococii, clostridii, colibacili si fungi.

  Un alt avantaj este şi faptul că ajută la sintetizarea, în interiorul tubului digestiv, a colicinei, un antibiotic slab, dar care elimină de multe ori necesitatea tratamentului cu antibiotice. 
  Are rol şi în sinteza vitaminelor B, atât de Importante pentru organism.

  Micozele provocate de aceste ciuperci pot apărea la nivelul cavităţii bucale, plămânilor, degetelor mâinilor şi picioarelor, sub unghii şi În vagin. În ultimele decenii, micozele apărute ca efect secundar al tratamentelor îndelungate cu antibiotice au devenit o boală generală. Studii statistice au arătat că majoritatea locuitorilor oraşelor şi 60-80% din elevii de şcoală medie suferă de dermatomicoze. Aceste boli sunt tratabile în decurs de numai câteva săptămâni cu o doză mai mare de acidophilus şi cu un tratament local corespunzător.

  Prin utilizarea acestui preparat dispare mirosul neplăcut al gurii provocat de anumite procese biologice desfăşurate În intestin. De asemenea, ajută şi la tratarea acneei şi a altor boli dermatologice.

  Lactobacillus Acidophilus face parte din ecosistemul aparatului digestiv. Suplimentarea organismului cu această bacterie poate asigura menţinerea homeostaziei organismului printr-un mecanism încă neelucidat.
  Prin utilizarea sistematică a acestui produs protejăm flora bacteriană normală a aparatului digestiv.

   

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment