Calivita Informaţii

Abonare stiri

Digestive Enzymes (100 tablete)

Digestive Enzymes (100 tablete)

Digestive Enzimes este un supliment alimentar care contine o gama larga de enzime naturale, benefic numai in tulburarile digestive. In absenta enzimelor (biocatalizatori) scade rezistenta sistemului imunitar, ne imbolnavim mai usor, ne vindecam mai greu si sunt acceelerate procesele de imbatranire. Are proprietati diuretice, antimicrobiene si analgezice.

Mai multe detalii


80,30 LEI tax incl.

Disponibilitate IN STOC


 

Digestive Enzymes

   

  Digestive Enzymes este un supliment alimentar care conţine o gamă largă de enzime naturale. În primul rând, spectrul larg de acţiune se datorează amestecului de enzime format din pancreatină, pepsină, papaină, protează şi bromelaină care, Împreună, descompun proteinele (din carne) în aminoacizi. Descompunerea carbohidraţilor este realizată de enzima diastază (numită şi amilază).
  Betaina HeI din compoziţia Digestive Enzyme este o substanţă chimică naturală ce se poate găsi în stomac şi participă la digestia grăsimilor şi proteinelor. Este necesară pentru absorbţia adecvată a proteinelor, calciului, vitaminei B2 şi fierului.


  Turmericul este o plantă din familia ginger care în ultimii ani a suscitat interesul cercetătorilor. Este utilizat ca un colorant alimentar. Principala substanţă activă din compoziţie este curcumina. Numeroase studii asupra curcuminei au demonstrat proprietăţile pozitive ale acesteia asupra organismului. Acţionează benefic în afecţiuni le digestive şi stimulează secreţi a biliară.
  Fenelul (feniculul) este o plantă aromatizantă folosită Încă din antichitate ca remediu pentru problemele digestive. Primele utilizări pot fi atribuite părintelui medicinei, Hipocrate. Fenelul conţine uleiuri esenţiale care cresc pofta de mâncare şi stimulează secreţi a enzimelor digestive, îmbunătăţind digestia şi absorbţia. Principala substanţă activă din seminţele de fenicul, terpenoidul numit anetol, inhibă spasmele tractului digestiv. Este benefic în indigestii, constipaţie, dureri abdominale şi ajută la eliminarea toxinelor din organism. Are, de asemenea, proprietăţi diuretice, antimicrobiene şi analgezice.

  Digest Ease contine si chimen care este o planta folosita inca din antichitate ca remediu pentru problemele digestive. Bromelaina este denumirea pentru un grup de enzime puternice care descompun proteinele şi se găseşte în ananas. Bromelaina a fost descoperită în anul 1957 şi de atunci a fost intens studiată. Îmbunătăţeşte acţiunea unor enzime digestive cum ar fi tripsina sau pepsina. 


  Digestive Enzymes este un produs benefic numai în tulburările digestive, dar protejează în general sănătatea. În absenţa enzimelor, numite şi biocatalizatori, scade rezistenţa sistemului imunitar, ne îrnbolnăvim mai uşor, ne vindecăm mai greu şi sunt acceelerate procesele de îmbătrânire.

  Mâncaţi cu zâmbetul pe buze.

  PENTRU O DIGESTIE MAI UŞOARĂ

  Afectiuni digestive
  Colon
  Constipatie
  Dureri abdominale
  Eliminarea toxinelor
  Indigestii
  Protectie ficat
  Stimulare secretie biliara

  1-1-0
  1-1-0
  1-1-1
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-1
  1-1-0
  1-1-0

  Legenda :

  1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment