Calivita Informaţii

Abonare stiri

Ionizator pentru apa alcalina Aquarion

Aparatul de filtrare a apei Aquarion

Ionizator apa alcalina Aquarion descompune apa in apa acida sau alcalina. Apa are o importanta deosebita pentru viata pe pamant, 70-98% din organismele vii fiind alcatuite din apa. Astfel, menţinerea unei concentraţii adecvate de apă în organism este vitală pentru pro­tejarea sanatatii.

Mai multe detalii


5 950,00 LEI tax incl.

Disponibilitate IN STOC


  La cumpararea unui Ionizator de apa Aquarion primiti gratuit urmatoarele produse:

  - doua Noni Liquid

  - doua ZenThonic

  - doua Ocean 21

  - un Liquid Chlorophyll


  Oamenii au căutat izvorul tinereţii de secole, ba poate chiar de mii de ani, încercând să descopere o apă cu efecte benefice asupra sănătăţii, elixirul tinereţii, care să reprezinte o soluţie la toate problemele de sănătate şi să dea timpul înapoi. Şi în epoca modernă au fost efectuate o serie de cercetări în această direcţie, însă, bineînţeles, cu alte metode.

  Apa îndeplineşte o serie de sar­cini: ajută la absorbţia nutrienţilor din alimente, di­zol­vă şi înde­părtează din organism substanţele pro­duse în timpul metabolismului, joacă un rol crucial în menţinerea con­stantă a temperaturii corporale (evaporare, transpi­ra­ţie), protejează cele mai importante organe, reglează ni­velul de electroni şi protoni din celule şi este indis­pensabilă pentru numeroase procese fiziologice. Dacă o persoană pierde doi litri de apă din organism, va muri de sete. Deci apa nu este doar o substanţă de bază foar­te importantă, ci şi soluţia echilibrului organismului.
  Trebuie să consumăm apă şi când nu ne este sete. Senzaţia de sete apare doar atunci când deja există o deficienţă de lichide în organism. Deoarece organismul nostru nu poate depozita cantităţi mari de apă, trebuie să consumăm lichide în continuu. Pentru ca procesele din organism să se desfăşoare normal, trebuie să bem 2,5 litri de apă zilnic. Aceas­tă cantitate poate creşte la 3-4 litri vara, când depu­nem efort fizic intens sau când facem sport, deoa­rece o cantitate foarte mare de apă se evaporă prin piele. Prin urmare, consumul adecvat de apă (canti­tativ şi calitativ) este foarte important.


Cum funcţionează ionizatorul de apa Aquarion?


  Prima dată, apa trece printr-un filtru mecanic, care reţine impurităţile mari. Dispozitivul mai are şi un filtru intern, de 0,01 microni, care curăţă apa de viruşi şi bacterii. Turmalina din componenţa sa îmbogăţeşte apa cu ioni, datorită caracteristicilor unice ale acestui mineral. După filtrare, apa este ionizată în interiorul unui vas de titaniu-platină, între doi electrozi. Cei doi electrozi şi interiorul vasului sunt separaţi printr-o membrană specială. Utilizatorul poate seta aparatul în funcţie de cât de acidă sau alcalină doreşte să fie apa, care poate fi folosită în mai multe scopuri.


  Ionizatorul AQUARION are o caracteristică unică: poate descompune apa în apă acidă sau alcalină. Primele cercetări în acest scop au fost făcute în Japonia şi Uniunea Sovietică acum 50 de ani. În cadrul ex­perimentelor pe plante şi animale, s-au observat din ce în ce mai multe modificări pozitive, cer­cetătorii fiind atât de încântaţi de rezultate încât au început experimentele pe oameni. Iar rezultatele obţinute au întrecut toate aşteptările.


  Aparatul produce apă ionizată filtrând apa de ro­bi­net de mai multe ori, apoi purificând-o de clor şi se­pa­rând-o electric. În urma separării electrice, apa do­bândeşte un pH alcalin sau acid. Mediul din orga­nismul uman e uşor alcalin, prin urmare consumul de apă alcalină ionizată nu are efecte negative, ba, din contră, sprijină funcţionarea normală a corpului. În schimb, apa acidă poate fi recomandată doar pentru uz extern sau pentru dezinfectarea anumitor suprafeţe fără a utiliza substanţe chimice.


  Apa ionizată este utilizată de organism în mod unic. Moleculele de H2O aderă una la cealaltă, formând ciorchini (clusteri) de molecule. În timp ce în apa obişnuită un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa ionizată are ciorchini hexagonali, formaţi din doar 6 molecule. Această structură mai mică pătrunde în celule mult mai uşor decât apa „normală”. Structura de ciorchine apare în urma ionizării. Acest procedeu creşte capacitatea de hidratare a apei de până la şase ori, deoarece apa este absorbită, pătrunde în celule şi este utilizată de organism mult mai uşor.

Efectele apei alcaline ionizate


  Majoritatea alimentelor consumate cresc acidi­tatea organismului. Acest efect este intensificat de anumiţi aditivi folosiţi în indus­tria alimentară şi de medica­men­te. Ideal ar fi ca or­ganismul să aibă suficiente re­zerve alca­line pen­tru a fi capa­bil să com­pen­seze acest efect. În caz con­trar, aci­di­tatea poate avea un efect ne­ga­tiv asupra or­ganis­mului. O pe­rioadă, aceas­ta nu va cauza probleme vizibile, dar în de­cur­sul tim­pu­lui poate avea ca re­zul­tat mul­te probleme de să­nă­­tate. Unul dintre motive este că orga­nismul foloseşte mari cantităţi de minerale pen­tru a com­pen­sa această situaţie. Apa alca­lină ionizată alcali­nizează organismul într-un mod exce­lent, ajutând la menţi­nerea echi­librului acido-bazic. 


  În moleculele de apă alca­lină, sarcina negativă este dominantă (o moleculă de O şi una de H, OH-), deci poate lega radicalii liberi fără sarcină electrică din organism. Radicalii liberi sunt molecule labile cu un număr impar de electroni, al căror electron liber tinde să se lege de alt electron. Radicalii liberi atrag electroni din celulele ţesuturilor înconjurătoare şi, din această cauză, structura pereţilor celulari se distruge. Deci apa alcalinizată are un puternic efect antioxidant şi, astfel, protejează celulele împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi. 


  Când folosim apă ionizată, se creează un mediu special încărcat de ioni negativi, similar cu apa de mare sau de ploaie, care se ştie că au efecte benefice asupra organismului uman. Astfel, sistemul natural de apărare al organismului se activează, se fortifică şi, prin urmare, nu ne mai îmbolnăvim aşa de uşor şi nivelul de energie al corpului atinge un nivel maxim.

  Caracteristicile apei acide ionizate


  Prin simpla setare a aparatului, AQUARION poa­te, de asemenea, produce şi apă acidă ionizată. Apa acidă ionizată are efect benefic când este apli­cată extern, pe piele. Este excelentă împotriva mi­co­zelor de pe picioare sau de pe unghii (staţi cu pi­cioarele în apă acidă ionizată circa 30 de minute pe zi). În Japonia, apa acidă este folosită în cazul arsu­rilor şi rănilor, fiindcă s-a observat că recuperarea este, astfel, mult mai rapidă. Dacă aveţi nasul înfundat din cauza răcelii sau gripei, puteţi folosi apă ionizată care, pe lângă fap­tul că eliberează căile respiratorii, poate reduce sem­nificativ şi iritarea membranei mucoasei, în cazul alergiei la polen. Este excelentă şi pentru irigaţii vaginale. 


  Este interzis să se bea apa acidă ioni­zată deoarece, în timpul procesului de io­nizare a apei, substanţele cu sarcini negative — ionii de clor, nitriţi, nitraţi etc. — se de­­po­zi­tează pe electrodul po­zi­tiv (adică în solu­ţia acidă). Aceşti ioni ne­gativi sunt dăună­tori orga­nis­­mului. Apa aci­dă poate fi folosită şi în gospo­dărie, pen­tru dezin­fec­tarea su­pra­­feţe­lor, dacă nu vrem să re­curgem la sub­stan­­ţe chimice.

  Aparatul AQUARION este un filtru de înaltă performanţă care produce o apă ionizată, sterilă, bogată în oxigen, fără metale grele şi substanţe otrăvitoare. Această apă are o serie de efecte benefice asupra organismului, datorită capacităţii sale de a lega radicalii liberi. Consumul de apă alcalină poate combate cu succes acidificarea organismului. Pe lângă uzul intern al apei alcaline, aplicarea externă de apă acidă poate fi benefică pentru menţinerea sănătăţii ţesuturilor şi organelor. Acest aparat ne oferă o apă de băut de cea mai înaltă calitate, care ne ajută să ne protejăm sau să ne redobândim sănătatea.

  Afectiuni pentru care este recomandat si mod de folosire
  Acnee
  Afectiuni ale rinichilor
  Alergii
  Amigdalita, laringita
  Arsuri
  Arsuri in zona stomacului
  Artrita
  Astm
  Boli degenerative
  Cancer
  Colesterol
  Constipatie
  Cosuri
  Imunitate scazuta
  Depresie
  Dermatite, dermatoze
  Diabet
  Dureri de cap
  Dureri de dinti
  Dureri de piept pe raceala
  Dureri musculare
  Ciuperci pe piele
  Gripa
  Raceala
  Guta
  Guturai
  Hemoragii
  Hemoroizi
  Herpes
  Hipertensiune
  Inflamatii in general
  Inflamatii ale ficatului
  Inflamatii ale vaginului
  Mahmureala
  Prostata marita
  Migrena
  Obezitate
  Osteoporoza
  Picior de atlet
  Pierderea parului
  Pietre la fiere
  Pietre la rinichi
  Probleme ale inimii
  Probleme circulatorii
  Psoriazis
  Rani si zgarieturi
  Rau de dimineata
  Retentie de apa in tesuturi
  Tuse
  Ulceratii ale picioarelor
  se spala fata intai cu apa acida, dupa care cu apa alcalina
  se bea cat mai multa apa alcalina
  se consuma 1 l/zi apa alacalina
  gargara de 5 ori/zi cu apa acida
  comprese cu apa acida 10 minute, apoi se spala cu apa alcalina
  se bea 100 ml de apa alcalina
  se beau cantitati cat mai mari de apa alcalina
  1 l/zi apa alcalina
  se beau cantitati cat mai mari de apa alcalina
  se consuma uzual apa alcalina
  se bea apa alcalina
  se bea apa alcalina
  se bea 1 l/zi de apa alcalina
  se bea 1 l/zi de apa alcalina
  se bea apa alcalina
  se spala cu apa acida, dupa care se spala cu apa alcalina
  se bea multa apa alcalina
  comprese cu apa acida
  clatirea gurii cu apa acida
  se spala cu apa acida 10 min, apoi 5 min cu apa alcalina
  ingerare suplimente cu apa alcalina ionizanta
  se spala pielea cu apa acida, dupa care 5 min cu apa alcalina
  se bea apa alcalina 200 ml
  gargara 10 min apa alcalina 200 ml; se bea apa alcalina seara
  se bea multa apa alcalina
  se bea 1l/zi apa alcalina
  se bea apa multa alcalina
  se bea 250 ml de apa alcalina din 4 in 4 ore
  se spala 10 min cu apa acida, dupa care clatim cu apa alcalina
  se bea 1l/zi apa alcalina
  spalat cu apa acida, apoi aplicam compresa de apa alcalina
  se bea multa apa alcalina
  se spala cu apa acida, dupa care cu apa alcalina
  se bea cat mai multa apa alcalina
  se bea 100 ml apa alcalina de 4 ori/zi, timp de 8-12 zile
  se bea apa alcalina
  se bea uzual multa apa alcalina
  se bea cat multa apa alcalina
  se spala zilnic piciorul cu apa acida incalzita la aprox. 40 C
  se spala 10 min cu apa acida, 5 min cu apa alcalina
  se bea multa apa alcalina
  se bea multa apa alcalina
  se bea 1 l/zi de apa alcalina
  se bea mutla apa alcalina
  se spala zona afectata cu apa acida si se bea apa alcalina
  se spala cu apa acida
  se bea apa alcalina
  se bea uzual apa alcalina
  se bea bin 100 ml/zi de apa alcalina, timp de 2 zile
  din 4 in 4 ore se spala cu apa acida si se bea zilnic 200-300 ml de apa alcalina

Cateva informati despre Aparatul AQUARION

Pentru repunerea in forma a organismului si prefigurarea unei victorii asupra oricarei boli, dupa cum spun specialistii, trebuie urmarite detoxifierea corpului, hidratarea corespunzatoare, oxigenarea corpului, alcalinizarea corpului, intarirea sistemului imunitar:

- Detoxifierea corpului - prin indepartarea reziduurilor acide si a toxinelor acumulate zilnic din aer, medicamente, alimentatie, sau generate pe stres, fiinta recastiga un atribut redutabil in lupta cu boala: vitalitatea.

- Hidratarea corespunzatoare d.p.d.v. calitativ si cantitativ a corpului - este de baza in asimilarea optima a nutrientilor la nivel celular si eliminarea completa si la timp a compusilor metabolici reziduali din organism.

- Oxigenarea corpului - deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu rezista intr-un mediu oxigenat, oxigenarea organelor si tesuturilor este un alt mare castig in procesul de refacere generala.

- Alcalinizarea corpului - deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu pot evolua intr-un mediu alcalin, aducerea pH-ului corpului de la acid la alcalin este urmatorul obiectiv al persoanei care doreste sa fie sanatoasa.

- Intarirea sistemului imunitar - pentru a mari abilitatea corpului de a lupta cu agresiunile din interior si din exterior si de a pastra constanta homeostazia, interventia cu mijloace naturale special concepute pentru ridicarea imunitatii este ultimul dar nu si cel din urma pas pentru redobandirea sanatatii si mentinerea ei la standarde inalte.

Solutia este Aquarion care este unic prin faptul ca filtreaza, ionizeaza, oxigeneaza, descompune dimensiunea clusterilor de apa !!!

APA SANATOASA

Apa SanatoasaDin cele mai vechi timpuri, oamenii au cautat apa tamaduitoare, apa tineretii.
Apele naturale speciale (izvoare, ghetari) sunt:
- Oxigenate
- Pure
- Ionizate
- Alcaline
                                  - Formate din grupuri moleculare de dimensiuni mici


Unde putem gasi o astfel de apa?

Organismul nostru contine per-ansamblu 75% apa. Numai creierul este compus in proportie de 80% din apa, iar sangele contine in proportie de 90% apa. Ficatul contine la randul sau apa in proportie de 90%, in timp ce oasele contin 35%.

Apa nu este numai un lichid transportor de alte substante. Este un solvent, se infiltreaza in celule, este un ajutor in digestie, un diluant, un dilatator, un sistem complex de transport al nutrientilor la organe si de eliminare a reziduurilor catre exterior, un sistem electric de transmitere a mesajelor, conductor chimic, generator de energie, lubrifiant, lichid de racire si rezerva latenta de caldura.

Scaderea cantitatii apei din corp cu 2% poate cauza dereglari cerebrale, scurte pierderi de memorie, imposibilitatea concentrarii, dificultate in efectuarea calculelor matematice simple.

Cu toate acestea, doar o persoana din 4 este optim hidratata!

HIDRATAREA
Organismul nostru are nevoie de un echilibru intre aportul si eliminarea apei din organism. Nu orice lichid este potrivit nevoilor noastre. El ar trebui sa intruneasca urmatoarele proprietati:

- Sa aiba potential energetic
- Sa fie usor absorbabil
- Sa poata patrunde in celule (sa fie compus din grupuri moleculare de dimensiuni mici)
- Sa contina ioni esentiali
- Sa aiba un pH echilibrat

PH-UL ORGANISMULUI
Potentialul de hidrogen (pH) al organismului variaza intre 0 si 14. Solutiile acide au un nivel al pH-ului mai mic de 7.
Pana cand bebelusul este alaptat la piept, nivelul pH-ului din organismul acestuia este alcalin.
Treptat, odata cu inaintarea in varsta si aparitia stresului, organismul omului devine tot mai acid. In acest context, organismul incerca sa imprumute minerale, inclusiv calciu, sodiu, potasiu si magneziu de la organele vitale si oase pentru a amortiza (neutraliza) acidul si pentru a-l elimina din organism fara riscuri. Atunci incepem sa pierdem substante nutritive importante din sange, oase si tesuturi. Acesta este mecanismul de aparare a organismului impotriva acidozei.

ACIDOZA
Am vazut ca acidoza reprezinta starea de aciditate a organismului, datorata dietelor nesanatoase, chimicalelor, farmaceuticelor, etc.
Acidoza este unul din factorii care asigura conditiile dezvoltarii multor boli: guta, arsuri la stomac, dureri musculare, gastrita, osteoporoza, boli de piele, obezitate, hipertensiune, diabet, pietre la rinichi, boli de inima, cancer. Un corp aflat intr-o stare acida se imbolnaveste mai usor si imbatraneste mai repede.
Cateva simptome ale acidozei includ: lipsa de energie, constipatie, probleme digestive cum ar fi indigestia si balonarile, guta, dureri ale incheieturilor, alergii, hipertensiune, urticarie, cresterea in greutate, slabirea sistemului imunitar.
Cauze care conduc la acidoza: alimentatie neadecvata, consum insuficient de apa, stres, sedentarism.

Acidoza este direct legata de bolile moderne, cum ar fi:
- Cancerul
- Leziunile cardiovasculare
- Obezitatea, diabetul
- Deficientele (auto)imune
- Lezarea celulelor prin oxidarea organismului de catre radicalii liberi
- Imbatranirea prematura
- Osteoporoza
- Energia scazuta
- Extenuarea ALCALINITATEA


Alcalinizarea este solutia optima pentru rezolvarea problemei acidozei. Solutiile alcaline au un nivel al pH-ului mai mare de 7, deci cu cat nivelul pH-ului creste, cu atat corpul este mai bazic si deci mai putin acid. Deoarece organismul este format in mare parte din lichide (sange), el are propriul pH, care reprezinta un echilibru de ioni incarcati. Reglarea acestuia prin ionizare negativa duce la alcalinizarea organelor. Fenomenul de alcalinizare elimina astfel problemele de sanatate legate de prezenta acidozei in organism. Adica o multime de afectiuni care pe alte cai sunt greu de combatut.


SOLUTIA: AQUARION
AQUARION Filtru
Ionizatorul de apa Aquarion CaliVita este un dispozitiv de ultima generatie care lucreaza pe baza de microprocesor pentru filtrarea si ionizarea apei de la robinet.

Aparatul Aquarion contine un filtru ultra modern pentru purificarea apei, fiind totodata prevazut cu posibilitatea de a furniza atat apa alcalina, cat si apa acida, pe 4 niveluri de alcalinitate, respectiv aciditate. Odata cu alcalinizarea apei, asigura si oxigenarea acesteia.

Este usor de montat, potrivit pentru orice bucatarie, usor de folosit.

Per ansamblu, dispozitivul Aquarion reprezinta o sursa unica si complexa de apa sanatoasa cu multiple posibilitati de utilizare pentru sanatate.

AQUARION - FILTRAREA APEI
AQUARION - IONIZAREA APEI

Filtrul complex Biostone cu turmalina filtreaza apa, care devine:
- Fara impuritati mecanice (nisip, rugina si tot ce depaseste 0.01 microni).
- Fara bacterii, virusuri si protozori.
- Fara metale grele.
- Fara clorine.
- Este permisa trecerea prin filtru a mineralelor necesare si benefice sanatatii (cum ar fi Calciul, Magneziul, Potasiul).


AQUARION - IONIZAREA APEI


Apa Dallas AreaLa trecerea prin filtru, apa este pre-ionizata cu turmalin.

Ulterior, placile din titan si platina au rolul de a separa apa in doua suvoaie:
- acida
- alcalina
Nivelul de ionizare poate fi modificat manual.

PH-ul si EFECTELE SALE DIRECTE ASUPRA ORGANISMULUI
- sub 7: oxidare, distructie, degenerare.
- 7: neutru.
- peste 7: anti-oxidare, refacere, conservare, reintinerire.


Beneficiile apei ionizate:
Apa alcalina:
- Dezaciduleaza organismul, prin procesul de alcalinizare, actionand astfe, in mod direct, impotriva acidozei.
- Este un excelent antioxidant prin legarea si anihilarea radicalilor liberi.
- Are efect anti-imbatranire.
- Are efect revitalizant la toate nivelele functionale ale organismului prin aportul de ioni negativi liberi.
- Activeaza si intareste sistemul imunitar al corpului.
- Absorbtia apei ionizate, alcaline, incepe din primul minut.
- Influenta benefica a ionilor negativi se manifesta in primul rand prin energizarea corpului fara efecte secundare si curatarea vaselor de sange cu cel putin 30% mai eficient.
- Curatarea de toxine a organismului se manifesta la nivelul fiecarui organ care absoarbe aceasta apa iar in timp (dupa cateva luni) se poate constata instalarea unei stari generale de bine la nivelul fiecarei unitati morfo-functionale a organsimului.
- Este ideala pentru baut si gatit.

Apa acida:
- Constituie un bun tratament pentru problemele de piele.
- Este anti-fungica
- Vindeca ranile
- Curata pielea
- Actioneaza impotriva iritatiilor alergice (ex. nas)
- Curata obiectele casnice (efect puternic dezinfectant fara chimicale)
- Nu este pentru baut!


AQUARION - OXIGENAREA APEI
O alta proprietate importanta a apei ionizate este faptul ca aceasta contine de 2-3 ori mai mult oxigen comparativ cu apa de la robinet. Organismul este astfel invadat de oxigen proaspat. Apa ionizata si alcalina indeparteaza acidul acumulat in sange si tesuturi, restabilind pH-ul ideal, intr-o anumita masura alcalin, al corpului. In acelasi timp aduce de 3 ori mai mult oxigen la organe, asigurand astfel o functionare mult imbunatatita in special a creierului.


AQUARION - DIMINUAREA CLUSTERILOR DE APA
Apa normala este formata din 11-16 molecule/cluster.
Apa ionizata este formata din 5-8 molecule/cluster.
Avantajul clusterilor de marime mica este acela ca o astfel de apa asigura o mult mai buna hidratare prin penetrarea celulelor de 6 ori mai eficient.

CRISTALELE DE APA
Apa este un mediu care primeste si intelege chiar si cele mai subtile vibratii din mediul inconjurator. Apa preia vibratiile in mod firesc si ne dezvaluie energia ei prin forma cristalelor. De fiecare data, forma si culoarea cristalelor de apa atesta calitatea sa din punct de vedere fizic si energetic. O apa impura cristalizeaza greu si sumbru. O apa purificata de reziduuri fizice si energetice creeaza la cristalizare forme hexagonale minunate.

Renumitul fotograf japonez de cristale de apa - Masaru Emoto – a fotografiat cristalele de apa formate din apa de la robinet si respectiv din apa produsa de dispozitivul Aquarion. Puteti vedea mai jos imaginile obtinute:

Apa Los AngelesApa AQUARIONAQUARION

UNICITATEA AQUARION-ULUI

- Filtreaza apa
- Ionizeaza apa
- Oxigeneaza apa
- Descompune dimensiunea clusterilor de apa

Cateva imbunatatiri clinice obtinute prin folosirea apei alcaline ionizate de dr. Hayashi si dr. Kawamura la Water Institute & Kyowa Medical Clinic, din Japonia, in perioada 1985-2000.
• imbunatatirea nivelului de glucoza din sange si NbAIC in cazuri de diabet;
• imbunatatirea circulatiei periferice in cangrena diabetica;
• imbunatatirea nivelului de acid uric in cazuri de guta;
• imbunatatirea functionarii ficatului in cazuri de hepatita, ciroze si boli hepatice;
• remedierea nivelului de colesterol, hipertensiune, anghina, infarct miocardic;
• ameliorarea ulcerelor gastro-duodenale;
• imbunatatiri in cazul reumatismului, boli de colagen, SLE;
• ameliorarea astmului, urtricariei, dermatitei atopice;
• remedieri ale deshidratarii la copii in cazuri de voma si diaree cauzate de infectii virale;
• imbunatatiri ale nivelului de bilirubina la nou nascuti;
• imbunatatiri in cazul tumorilor maligne ale ficatului, tumori metastazice;
• efecte benefice la femeile insarcinate: aproape ca nu mai apare starea de voma, ameliorarea problemelor de dinti, cresterea puterii de alaptare, etc.

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment