Calivita Informaţii

Abonare stiri

Bioharmonex Nou

Bioharmonex Nou

BioHarmonex este un dispozitiv de biostimulare energo-informationala a organismului, pentru redobandirea sanatatii si refacerea armoniei fizice si psihice. BioHarmonex actioneaza atat preventiv, cat si ca tratament in afectiuni de la cele mai usoare (migrene, receala) pana la cele mai grave: dereglari mentale, tumori maligne sau SIDA.

Mai multe detalii


2 695,00 LEI tax incl.


  La cumpararea unui Bioharmonex se primesc 7 bucati vitamina C300 Plus.


  BioHarmonex este un dispozitiv de biostimulare energo-informationala a organismului, pentru redobandirea sanatatii si refacerea armoniei fizice si psihice.

  Dispozitivul a aparut in contextul in care legatura dintre sanatate si modul de viata a devenit din ce in ce mai evidenta. Cu toate acestea, medicina alopata inca mai aplica principiul linearitatii - legea cauzei si efectului strict material - in studierea organismelor vii. Spre sfarsitul secolului al XX-lea, s-a conturat insa tot mai clar ideea ca o astfel de abordare a tratamentului nu aduce dupa sine rezultatele dorite, tocmai pentru ca nu poate identifica si elimina in totalitate adevaratele cauze ale bolii si problemele legate de acestea.

  Tratamentul pe camp energetic (biofizic) este considerat metoda cea mai promitatoare de vindecare, imbunatatind fara echivoc capacitatile de auto-vindecare ale organismului. Aceasta forma de tratament este numita terapie prin biorezonanta si poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul dispozitivelor de biorezonanta de uz personal. Dispozitivele se bazeaza pe efectul terapeutic al undelor electro-magnetice optimizate asupra proceselor bio-energo-informationale care ne controleaza sanatatea si viata. Dispozitivul BioHarmonex, conceput in urma nenumaratelor studii stiintifice ale unor minti luminate din Europa si America, ne permite sa analizam procesele biologice ca un tot (abordarea holistica) si sa tratam adevaratele cauze ale problemelor noastre de sanatate.

  Ca orice lucru din Univers, si organismul uman este un sistem complex de energie si vibratii care poate atinge echilibrul si armonia perfecta, lucru reflectat corespunzator in starea noastra generala de sanatate si de vitalitate. Suntem, prin urmare, martorii unei noi paradigme in medicina globala: de la lumea formelor statice, limitate, ne deplasam catre lumea campurilor de energie si a miscarilor dinamice perpetue.

  Un mare numar de oameni de stiinta sunt implicati in momentul de fata nu doar in studiul posibilitatilor de combatere a agresiunii factorilor externi nocivi asupra organisumului uman, ci si in cercetarea aspectelor legate de capacitatea de autovindecare a organismului in cele mai variate conditii, aceasta avand o importanta capitala in accelerarea tratamentului sau prevenirea eficienta a bolilor. Un organism cu capacitati sporite de autoregenerare si autoreglare este mai putin predispus la boala si se reface mult mai rapid in cazul diferitelor afectiuni.

  Conform biofizicii moleculare, fiecare celula din organism este o minuscula unitate energetica. Atunci cand o energie vie este optimizata prin influenta corespunzatoare a unei alte energii - electromagnetica in cazul aparatului BioHarmonex - se genereaza in organism un numar de raspunsuri sub forma de reactii biochimice cu rol de autoreglare.

  Din toate sistemele informationale, suntem familiari cu simturile si, dintre acestea, stim ca ochii nostri pot vedea doar in limitele unui camp electromagnetic restrans (televizoarele primesc semnale invizibile pentru noi si le transforma in semnale vizibile).

  Sistemul nervos, cu aproximativ 25 de miliarde de neuroni in zonele centrale si periferice, joaca un rol important in trasferul informational, dar el raspunde relativ lent, informatiile primite de la stimulii senzoriali fiind trasferate cu o viteza de numai 20 m/s. Din acest motiv, exista o intarziere de aproximativ 0,2 - 1 secunde in momentele critice, precum acelea in care trebuie sa calcam pedala de frana si nu aceleratia. Dincolo de viteza de reactie, sitemul nervos (luat separat) mai prezinta si alte limitari.

  Cea mai noua descoperire stiintifica este sistemul energetic de transimtere a informatiilor, care functioneaza pe principiul rezonantei cu campurile electro-magnetice de intensitate redusa si care asigura informarea extrem de activa si de acurata a structurilor moleculare ale organismelor vii. De acesta depinde inculsiv buna functionare a sistemului nervos. Acesta este domeniul terapiei prin biorezonanta.

  Prin intermediul semnalelor energo-informationale produse de acest dispozitiv, organismul nostru invata sa aplice, de fapt, metodele de autocontrol si autoreglare necesare pentru a fi din nou sanatos, redobandindu-si armonia si echilibrul. Uzul dispozitivului BioHarmonex este sigur in proportie de suta la suta, pentru ca actioneaza in domeniul undelor electromagnetice de intensitate foarte joasa (camp de emisie: maxim 10 micro Tesla). Poate fi folosit de catre oricine, oriunde si in orice moment, indiferent de activitatea pe care o desfasoara.

  BioHarmonex actioneaza atat preventiv, cat si ca tratament in afectiuni de la cele mai usoare (migrene, receala) pana la cele mai grave: dereglari mentale, tumori maligne sau SIDA.

  Bio Harmonex opereaza intr-o spectru de frecvente de 1-200 kHz, in functie de programele individuale rulate la momentul respectiv. Dispozitivul functioneaza cu 2 baterii AA de 1,5 V, cu care pot fi rulate aproximativ 240-280 de programe. Daca becul rosu incepe sa palpaie, inseamna ca puterea bateriilor scade. Bateriile trebuie schimbate atunci cand becul rosu ramane aprins in continuu.

  CaliVita Electronics® vă prezintă a doua generaţie de BioHarmonex®, un dispozitiv electronic cu baterii, care emite un câmp electromagnetic pulsat, de joasă intensitate, conceput să „ajusteze“ şi să protejeze metabolismul cu ajutorul rezonanţei armonioase.
  BioHarmonex® este un dispozitiv universal de biorezonanţă electromagnetică, ce poate fi utilizat de persoanele de ambele sexe, din toate grupele de vârstă, pentru prevenţie şi tratament. 


  Acesta este destinat în special persoanelor care au un stil de viaţă agitat, care sunt foarte ocupate şi nu le rămâne timp suficient pentru activităţile fizice sau au o alimentaţie neadecvată. Pe lângă faptul că îmbunătăţeşte condiţia fizică, ajută şi la îmbunătăţirea stării mentale, cu ajutorul rezonanţei armonioase din organism. Acesta este un instrument foarte valoros pentru stimularea şi refacerea celulelor imunitare, tratarea afecţiunilor hormonale şi detoxificare. Sprijină funcţionarea naturală a metabolismului şi vine în ajutorul femeilor gravide. Nu are efecte secundare.

 

Afectiuni si simptome
in care actioneaza
Nr. sedinte Produse recomandate in paralel
1. Dezvoltare, crestere armonioasa copii (child) 1-2 sedinte/zi - Lion Kids Multivitamin, Lion Kids C, Vital A, B, AB, 0, Noni
2. Intarire sistem imunitar (immune) 1-2 sedinte/zi - Immunaid, Virago, Ocean 21, Bee Power Royal Jelly, Vital A, B, AB, 0, Noni.
3. Incetinire imbatranire celulara (forever young/mereu tanar) 1-2 sedinte/zi - Ocean 21, Oxy Max, Energy & Memory, Vital Man, Vital Woman, Protect 4 Life, Mega Protect 4 Life, Coenzyme Q10.
4. Protejarea sistemului hormonal al femeii (hormone 1-2 sedinte/zi - Vital Woman, Menopausal Formula, Ocean 21, Vitamin E.
5. Prevenire si combatere dureri (pain) 1-2 sedinte/zi - White Willow, Noni, Triple Potency Lecithin, Shark Aid.
6. Relaxare (relax) 1-2 sedinte/zi - Rhodiolin, Stress Management B Complex, Noni, Ocean 21, Vital Man, Vital Woman.
7. Optimizarea proceselor neuro-vegetative si imbunatatirea concentrarii (nerves) 1-2 sedinte/zi - Energy & Memory, Stress Management B Complex, Mega B Complex, Triple Potency Lecithin.
8. Scaderea in greutate (weight loss) 1-2 sedinte/zi - Nopalin, Chromium Max, Trimex, Xenaform, Advanced Fat Burners, L-Carnitine.
9. Detoxifiere (detox) 1-2 sedinte/zi - Ocean 21, Pure Yucca, Liver Aid, Smokerade, Nopalin.
10. Regenerare oculara si imbunatatirea vederii (eye vision) 1-2 sedinte/zi

- Beta Carotene, Luteina, Protect 4 Life, Mega Protect 4 Life, C 1000, Ocean 21.

 

11. Sistem cardiac si circulator (circulation) 1-2 sedinte/zi - Omega 3, White Willow, Cholestone, Super Q10 Plus, Oxy Max, C-Plus Flavonoid.
12. Sistem respirator (respiratory) 1-2 sedinte/zi - Oxy Max, Ocean 21, Smokerade, Noni, C 1000.
13. Digestie (digestion) 1-2 sedinte/zi - ParaProtex, Nopalin, AC-Zymes, Digest Ease,Liver Aid.
14. Functionarea optima a ficatului, bilei si pancreasului (liver páncreas) 1-2 sedinte/zi - Liver Aid, Arginine Plus, Digest Ease, Chromium Max.
15. Afectiunile pielii (skin) 1-2 sedinte/zi - Ocean 21, Oxy Max, Evening Primrose Oil, ParaProtex, Pure Yucca.
16. Organele tractului urniar (urinary) 1-2 sedinte/zi - Virago, Pro-State Power, Green Care, Garlic Caps, ParaProtex.
17. Prevenirea osteoporozei si mentinerea integritatii sitemului osos (bone-spine) 1-2 sedinte/zi - Strong Bones, Power Mins, Ocean 21, Vital A, B, AB, 0.
18. Sportivi (alter training) 1-2 sedinte/zi - Oxy Max, Energy & Memory, Power Mins, Super Mega 50, C 1000.
19. Armonizarea meridianelor de acupunctura (meridian) 1-2 sedinte/zi - Ocean 21, Oxy Max, Noni, Multivitamine.
20. Armonizarea bioritmului (biorhithm) 1-2 sedinte/zi - Super Soya Lecithin, Triple Potency Lecithin, Ocean 21, Noni.

 

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment