Calivita Informaţii

Abonare stiri

Hand and Body Lotion (1000 ml)

Hand and Body Lotion (1000 ml)

Noul produs Hand & Body Lotion este o loţiune naturală care ajută la menţinerea frumuseţii şi sănătăţii pielii dumneavoastră.  Crema pentru ingrijirea mainilor si corpului Calivita pentru uz zilnic are efect antibacterian si dezinfectant la nivel epidermei. Foarte utila si pentru tratarea dermatitei, eczemelor, arsurilor si a ridurilor.

Mai multe detalii


53,90 LEI tax incl.

Disponibilitate IN STOC


            Hand and body lotion

   

  Noul produs Hand & Body Lotion este o loţiune naturală care ajută la menţinerea frumuseţii şi sănătăţii pielii dumneavoastră.Aceasta crema este un mod natural pentru a sprijinii frumusetea corpului.

  Această nouă loţiune a fost concepută cu ajutorul celor mai moderne tehnici cosmetice, pentru a oferi pielii atât frumuseţe, cât şi sănătate.
  Loţiunea pentru îngrijirea mâinilor şi corpului are un puternic efect anti-îmbătrânire şi conferă senzaţia de catifelare. Protejează sănătatea pielii zi de zi.

  Una din cele mai importante componente ale unei lotiuni pentru corp si mainieste uxtrctul de ulei de masline asa numitul scavalan, care ofera netezime si elasticitate pielii. Alt component al  acestei lotiuni este vitamina E- un antioxidant puternic care hidrateaza natural pielea si are proprietati antiinflamatorii si ajuta la  intinerirea acesteia.

  Deasemena provitamina B5 hraneste si protejeaza pielea.

   Hand & Body Lotion este recomandată pentru toate tipurile de piele şi pentru toţi membrii familiei.
  Se aplică pe piele în fiecare zi.

 

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment