Calivita Informaţii

Abonare stiri

Vein Care (75 ml)

Vein Care (75 ml)

Vein Care este un produs special conceput pentru tratarea afectiunilor de la nivelule venelor: varice, flebita, tromboze, tromboflebita, obstructie venoasa, etc. In compozitia cremei se gasesc  extract de saliva de lipitori si extract din planta Siegesbeckia, excelente in mentinerea sanatatii vaselor capilare, precum si hirudina care inlatura senzatiile de umflare si durere a picioarelor.

Mai multe detalii


56,10 LEI tax incl.

Disponibilitate IN STOC


Vein Care

 

 

Vi s-au umflat picioarele?
Vă obosesc repede picioarele? Se îngreunează? Simţiţi deseori dureri în diferite puncte ale gambei şi tălpii? Vi s-a colorat vreodată pielea picioarelor? Vă apar pe ele reliefări ale venelor? Edeme la nivelul gleznelor? În măsura în care aţi răspuns "da" la câteva dintre aceste întrebări, încercaţi crema cu hirudină. Nu veţi regreta!

Printre substanţele care se găsesc în extractul din saliva lipitoarei, cea mai importantă este hirudina, care împiedică formarea cheagurilor de sânge şi are efect analgezic şi vasodilatator. Faţă de celelalte anticoagulante, hirudina îşi exercită efectul fără a necesita prezenţa altor factori anticoagulanţi interni. Are o acţiune complexă asupra venelor varicoase ale picioarelor (în cazul afecţiunilor venelor).

Hirudina înlătură senzaţia de îngreunare şi umflare a picioarelor. Redă elasticitatea pielii uscate şi o catifelează. Are şi efect cosmetic. Poate reduce apariţia unor dureri spontane, frecvenţa crampelor, formarea edemelor, senzaţia de oboseală şi de îngreunare a picioarelor, înroşirea pielii, durerea la atingere, numărul petelor albastre. Accelerează absorbţia cheagurilor de sânge.

Mers dezinvolt.

Mod de administrare pentru uz extern, prin masaj usor, de 2-3 ori pe zi .

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment