Calivita Informaţii

Abonare stiri

Q Protect (90 tablete)

Q Protect (90 tablete)

Q Protect este un supliment alimentar ce contine: vitamine, oligoelementele, aminoacizi, antioxidanti cu extract din frunze de Ginkgo Biloba. Q Protect ajuta la imbunatarirea memoriei, tratarea unor boli alergice, astm, boala Alzheimer si a unor afectiuni cardiovasculare.

Mai multe detalii


39,60 LEI tax incl.

Disponibilitate IN STOC


Q Protect  – Cum ne protejeaza?

 

Q Protect  impreuna cu extractul de Gingko Biloba contribuie la optimizarea functiei cerebrale (mai ales capacitatea de memorare). Alte intrebuintari ale Q Protect  Calivita sunt in tratarea unor boli alergice, astm, boala Alzheimer si a unor  afectiuni cardiovasculare.

Ginkgo Biloba este cel mai vechi arbore din istoria planetei. Există de 200 de milioane de ani, de pe vremea dinozaurilor. De atunci s-a schimbat foarte puţin, astfel încât putem să-l considerăm o fosilă vie. Frunzele şi seminţele sale erau recomandate de medicina chineză antică, în primul rând în cazurile de astm bronşic şi în cazul altor afecţiuni pulmonare, precum şi pentru îmbunătăţirea circulaţiei periferice şi cerebrale. Cei mai importanţi antioxidanţi sunt vitamina C, vitamina E, betacarotenul şi seleniul. Proprietăţi similare cu aceştia mai au co­enzima Q10 (CoQ10), zincul, manganul, cuprul, Ginkgo Biloba, ceaiul verde, acidul ga­ma-linoleic, L-cisteina, L-glutationul, superoxid-dismutaza (SOD) etc.

Datorita faptului ca imbunatateste circulatia sanguina, utilizarea Protect 4Life impreuna cu extractul de Gingko amelioreaza simptomele ce apar impreuna cu imbatranirea, creste capacitatea de munca, accelereaza cicatrizarea ranilor dar si a tratarii tromboflebitelor si hemoroiziilor.

Antioxidanţii cei mai importanţi sunt vitaminele C, E, beta-carotenul şi seleniul si au o acţiune benefică asupra sănătăţii, indiferent dacă sunt administraţi separat sau împreună. S-a constatat insă că efectul lor este maxim in consum asociat.

 

Studii Efectuate cu ajutorul suplimentului Q Protect 

 

Un studiu facut pe 60 de bolnavi de impotenta cauzata de de insuficienta circulatiei arteriale peniene a  aratat  ca, consumul timp de 6 luni de zile a  unei capsule de Protect 4Life i-a ajutat in felul urmator : 50%  si-au redobandit capacitatea de erectie, iar la 45% dintre ceilalti bolnavi sau constatat ameliorari in circulatia arteriala a penisului.

Vitamina C fortifică sistemul imunitar, măreşte producţia de interferon, protejează împotriva stresului şi a substanţelor cancerigene şi scade nivelul de colesterol din sânge. În urma unor teste efectuate in Canada pe un lot de pacienţi care au luat vitamina C şi E in doze mari, s-a constatat o reducere cu 50% a îmbolnăvi­rilor de cataractă. Cercetătorii americani afirmă că jumătate din operaţiile de cataractă nu şi-ar mai avea rostul dacă ne-­am proteja ochii consumând sistematic şi in doze mari vita­minele mai sus amintite.

Vitamina E nu permite oxidarea vitaminei A, care işi va exercita astfel acţiunea un timp mai îndelungat. Având proprietăţi vasodilatatoare şi antiagregante, vitamina E protejează inima şi după operaţiile pe cord, accelerează vindecarea. Impreună cu vitamina A, protejează plămânii impotriva depunerilor de toxine. Prin efectul său diuretic, scade tensiunea arterială. Măreşte potenţa sexuală, întăreşte sistemul imunitar, nu permite oxidarea lipidelor şi lezarea membranelor celulare şi ameliorează boala Parkinson, întârziind apariţia simptomelor (tremurături, akinezie, pierderea echilibrului).

Beta-Carotenul, adică provitamina A, se transformă în vitamina A în ficat şi în aparatul digestiv, în funcţie de necesităţile organismului. Vitamina A are efecte favorabile în cazul bolilor de ochi, protejează căile respiratorii de infecţii, menţine troficitatea pielii, părului, danturii şi a gingiilor. Numeroase studii efectuate de cercetătorii americani au demonstrat că, în cazul bărbaţilor care au consumat beta­caroten, riscul apariţiei tulburărilor cardiace şi a cancerului de prostată s-a redus la jumătate.Norvegienii şi japonezii, consumatori de beta-caroten în cantităţi însemnate, prezintă un risc foarte scăzut de apariţie a cancerului pulmonar, esofagian, al intestinelor, de prostată, col uterin şi mamar.

Seleniul, la fel ca vitamina E, împiedică sau încetineşte îmbătrânirea celulelor. Administrate împreună acţionează mai eficient decât separat (sinergism). Seleniul neutralizează unele substanţe cancerigene. Ameliorează bufeurile femeilor ajunse la menopauză. Bărbaţii necesită cantităţi mai mari de seleniu, intrucât o mare parte se acumulează în testicule şi se elimină odată cu sperma.


Q Protect - apărătorul vieţii

 

Mod de administrare Q Protect 

Accident vascular - preventiv
Accident vasc - trat de la a 21-a zi
Acufene
Adolescent (14-18 ani) - preventiv
Adult (18-50 ani) - preventiv
Afectiuni cardiace
Alergie
Antioxidant
Antiseptic pulmonar
Aparat cardiovascular
Aparat respirator
Apetit sexual (crestere)
Ateriopatie obliterana
Atentie
Ateroscleroza maculara (la ochi)
Avort - prevenire
Boala Alzheimer
Boala Bilebrand
Calmant pentru dureri
Cardiopatie ischemica
Cataracta
Carcei
Circulatie sanguina (imbunatatire)
Comotie cerebrala (prevenire)
Degeraturi
Exoftalmie
Fertilitate
Guta
Hemoroizi
Hipertensiune arteriala
Hipertiroidie
Hipotiroidie
Impotenta
Infarct miocardic (prevenire)
Insuficienta cardiaca
Inteligenta (ridicare coeficient)
Intoxicatie cu gaze esap. si fum
Memorie (imbunatatire)
Menstrautii neregulate
Migrene
Oboseala
Persoana in varsta - preventiv
Picioare reci
Plagi (vindecare)
Polineuropatii
Pre si postoperator
Rinita alergica
Spondiloza
Senilitate (tratament)
Trombofeblita
Ulcer varicos
Varice
Vasodilatator
Vedere (tulburari)
Zona Zoster
1-1-0
2-1-0
2-1-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
2 tablete la nevoie
1-1-0
1-1-0
1-1-0
(2-1-0) 10 zile, apoi (1-1-0)->
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
1-1-0
1-0-0
1-1-0
2 tablete la nevoie
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-1-0
2-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0

Legenda:

1-0-0 = o tableta dimineata

1-1-0 = o tableta dimineata si una dupa-amiaza

2-1-0 = doua tablete dimineata si una dupa-amiaza

 

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment