Calivita Informaţii

Abonare stiri

Low Deuterium Oxy Crystal

Low Deuterium Oxy Crystal

Low Deuterium Oxy Crystal® este un concentrat de apa saracita in deuteriu, structurat magnetic, imbogatit cu oxigen stabilizat, ce faciliteaza aprovizionarea cu oxigen a sangelui si celulelor, poate creste performanta organismului, induce o stare de bine si creste capacitatea de concentrare.

 

Mai multe detalii


206,80 LEI tax incl.


Low Deuterium Oxy Crystal

 

 

Low Deuterium Oxy Crystal® este un concentrat de apa saracita in deuteriu, structurat magnetic, imbogatit cu oxigen stabilizat, care, datorita caracteristicilor sale, poate facilita aprovizionarea cu oxigen a sangelui si celulelor, poate creste performanta organismului, poate induce o stare de bine si creste capacitatea de concentrare.

Structura sa fizica perfect ordonata confera un plus de energie si de oxigen; de asemenea, datorita modificarilor structurale ale apei din organism, poate contribui la armonia proceselor fizice si chimice care au loc in corp.


Apa structurată magnetic are o densitate mai mare decat alte tipuri de apa. Poate creste stabilitatea si buna functionare a celulelor .

Oxigenul stabilizat imbunatateste aprovizionarea cu oxigen a celulelor, stimuleaza metabolismul, energizeaza corpul, stimuleaza absorbtia si utilizarea vitaminelor, mineralelor, extractelor din plante si creste performanta sportiva.

Apa saracita in deuteriu poate incetini procesul de diviziune celulara si reduce probabilitatea diviziunii celulare anormale. Consumul sistematic de apa saracita in deuteriu, imbogatita cu oxigen stabilizat, poate contribui la detoxificarea organismului.


Este recomandata pentru:

-Energizarea organismul si imbunatatirea conditiei fizice.

-Pe parcursul curelor de detoxifiere

-In caz de efort prelungit sau in practicarea unui sport.

 


Ingrediente Low Deuterium Oxy Crystal®:

Apa purificata saracita in deuteriu cu continut ridicat de oxigen stabilizat.


Mod de administrare:

Amestecati 10 picături intr-un pahar de apa de 3 ori pe zi si consumati.

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment