Calivita Informaţii

Abonare stiri

Calivita GoldMax

Calivita GoldMax

Eliminatorul  magnetic al calcarului CaliVita GoldMax .

Mai multe detalii


471,90 LEI tax incl.


Gold Max

 

Eliminatorul  magnetic al calcarului CaliVita GoldMax – care are la baza neodim, materialul magnetic cel mai puternic în prezent – este o solutie neagresiva pentru rezolvarea problemei calcarului, fie ca l-ati utiliza la aparatul de purificare si ionizare a apei Aquarion, fie pe teava de alimentare cu apa potabila a robinetului.

 Mod de utilizare:
Fie ca l-ati utiliza la aparatul de purificare si ionizare a apei, Aquarion, fie pe conducta  principala ce duce la robinet, tratamentul magnetic al apei si de eliminare a calcarului reprezinta o solutie neagresiva pentru mediul înconjurator si eficienta din punct de vedere al consumului de energie. Plasati cei doi magneti pe furtunul de alimentare al aparatului Aquarion sau pe teava principala de alimentare cu apa potabila, paralel, de o parte si alta (astfel încât acestia sa se respinga reciproc) si fixati-i cu ajutorul colierelor.

Se recomanda sa fixati mai întâi doar un colier pe teava, deoarece pentru pozitionarea magnetilor vom avea nevoie de ambele mâini. Nu permiteti ciocnirea celor doi magneti unul de altul ! În cazul plasarii magnetilor pe furtunul de alimentare a Aquarionului sau pe teava care merge la robinet care poate fi din materiale nemagnetice  cu diametrul interior de 2” sau 1” în cazul otelului, si un consum de cca 50 mc/luna, este suficienta o singura unitate. În cazul utilizarii unor diametre mai mari, a unor cantitati mai mari de apa sau valori extreme ale pH-ului, folositi mai multe unitati.

Rezultate practice:
În timpul tratamentului, structura cristalina si sarcina mineralelor dizolvate în apa se modifica, de aceea îsi pierd capacitatea de aderare, ba mai mult, chiar si depunerile anterioare se dizolva si se îndeparteaza din retea, astfel ca putem împiedica formarea unor depuneri care pot oferi teren fertil dezvoltarii fungilor, bacteriilor si altor microorganisme.

Prin utilizarea acestui dispozitiv la aparatul Aquarion, apa devine si mai placuta la gust si, în acelasi timp, prelungeste durata de viata a aparatului. Daca este utilizat pe teava principala de alimentare cu apa, nu se va înfunda dusul, nu vor exista depuneri de calcar pe instalatiile sanitare, acestea ramânând curate chiar si fara utilizarea unor substante chimice de curatare agresive, creste capacitatea de încalzire a apei si eficienta masinilor de spalat vase si rufe.

Atentie !


Dispozitivul are magneti puternici. Tine-ti-l la distanta de pacemaker, TV, monitor, aparate de masura si benzi magnetice.

Tineti bine magnetii, deoarece daca se ciocnesc unul de altul pot provoca rani sau se pot deteriora.

A nu se pastra la îndemâna copiilor !

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment