Calivita Informaţii

Abonare stiri

Spirulina Chlorella Plus

Spirulina Chlorella Plus

Spirulina Chlorella Plus este un produs natural excelent pentru intarirea sistemului imunitar, un foarte bun antioxidant, ajuta la cresterea vitalitatii si mentinerea sanatatii.

Mai multe detalii


121,00 LEI tax incl.


Spirulina Chlorella Plus

 

Spirulina Chlorella Plus este un produs natural excelent pentru organism ce ajuta la intarirea sistemului imunitar, cresterea vitalitatii si a energiei. Este un supliment nutritiv recomandat in cazul dietelor sarace in proteine, precum si in cazul unor activitati fizice si mentale intense( efort fizic prelungit, antrenamente sportive, efort mental prelungit, etc), continutul sau de proteine se poate ridica pana la 70%.

Pe langa aceasta, in compozitia Spirulina Chlorella Plus se regasesc mai multe tipuri de vitamina B, clorofila, beta-caroten, vitamina E si o serie de minerale.

Spirulina Chlorella Plus este si un antioxidant foarte bun si poate fi folosit ca supliment al curelor de alcanizare si detoxifiere.

Compozitie Spirulina Chlorella Plus:

- pulbere de Spirulina  250 mg
- pulbere de Chlorella  250 mg
- pulbere de grau incoltit  100 mg
- pulbere de frunze de lucerna 100 mg
- amestec patentat *  140 mg
* (pulbere de seminte de telina, pulbere de varec, pulbere de varza, pulbere de spanac, pulbere de radacina de papadie, pulbere e patrunjel, luteina extrasa din craita, licopen extras din rosii, pulbere din frunze de varza de Bruxelles, pulbere din radacina de ridiche neagra, pulbere de aloe vera, pulbere de brocoli)

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment