Calivita Informaţii

Abonare stiri

Chelated Zinc (100 tablete)

Chelated Zinc (100 tablete)

Chelated Zinc - supliment  de minerale alimentar cu continut de zinc (chelatat cu aminoacizi).

Mai multe detalii


31,90 LEI tax incl.

Disponibilitate IN STOC


  Chelated Zinc

   

  Chelated Zinc este un produs CaliVita si contine zinc care actioneaza in organism ca un veritabil agent de circulatie.

  Se ştie că seleniul şi zincul sunt oligoelemente vitale, neexistând aproape nici o parte din organismul nostru pentru care să nu fie indispensabile. Sunt antioxidanţi puternici, ajutând la anihilarea radicalilor liberi. Şi poate că e mai puţin cunoscut faptul că, pe lângă toate acestea, ambele oligoelemente sunt afrodisiace eficiente, având un rol important în stimularea libidoului şi menţinerea unei vieţi sexuale normale.

  Zincul este necesar tuturor. Controlează şi reglează procesele metabolice, activitatea sistemelor enzimatice şi menţine integritatea celulelor. Intră în componenţa multor enzime de importanţă vitală, care catalizează numeroase reacţii biochimice, de la cele care contribuie la dezvoltarea celulelor, până la cele care duc la sinteza testosteronului (hormon sexual). Zincul se acumulează în muşchi, oase, piele, rinichi, pancreas, ochi, iar la bărbaţi şi în prostată.
  Consumul de Chelated zinc este recomandat şi dacă suntem deja răciţi, deoarece, împreună cu vitamina C, accelerează vindecarea afecţiunilor căilor respiratorii superioare.
  Zincul este indispensabil în biosinteza proteinelor şi, implicit, a acizilor nucleici (AD şi ARN). Participă la sinteza insulinei (hormon secretat de pancreas, necesar pentru metabolizarea glucidelor). De asemenea, are un rol important în menţinerea echilibrului acidobazic al sângelui. Intervine în dezvoltarea şi maturarea aparatului reproducător. Prostata funcţionează normal numai în prezenţa unei cantităţi corespunzătoare de zinc. De asemenea, reglează capacitatea de contracţie a muşchilor. Conform ultimelor cercetări, intervi ne şi În activitatea cerebrală.


  Zincul accelerează vindecarea rănilor. Are efect benefic în ameliorarea unor simptome cauza te de prostată; poate trata şi anumite cazuri de sterilitate. împiedică depunerile de colesterol pe pereţii vase:" lor sanguine. Stimulează creş­terea şi menţine prospeţimea psihică, poate fi util în anumite tulburări psihice. Zincul poate soluţiona şi problemele gustative. Elimină petele albe de pe unghii.
  Diverse cercetări au arătat că unele fonne de impotenţă sunt provocate de lipsa cronică de zinc. Astfel s-ar putea explica şi proprietăţile afrodi­ziace ale stridiilor, care conţin mari cantităţi de zinc în formă uşor utilizabilă de organism.

  Observaţiile clinice au demonstrat că, în unele cazuri de impotenţă, se pot obţine ameliorări substanţiale printr-o suplimentare cu Chelated Zinc şi vitamina B6. De aceea, la bărbaţi indiferent dacă suferă sau nu de afecţiuni ale prostatei se recomandă administrarea În permanenţă a suplimentelor alimentare cu zinc, pentru a se menţine o concentraţie sanguină optimă a acestui element.
  Administrarea de suplimente alimentare ca Chelated  Zinc şi mangan la persoanele în vârstă care suferă de senilitate poate avea efecte benefice. Şi femeile cu tulburări ale ciclului menstrual pot încerca o suplimentare cu zinc, Înainte ca medicul să prescrie un tratament hormonal.

  Organismul sportivilor necesită o cantitate mai mare de zinc în comparaţie cu al celorlalţi oameni. In timpul antrenamentelor şi concursurilor, aceştia pierd o cantitate semnificativă de zinc, nu numai datorită transpiraţiei abundente. Organismul are nevoie de zinc pentru producerea globulelor roşii şi pentru desfăşurarea optimă a metabolismului acizilor graşi şi a fierului, care sunt mult accelerate. O cantitate crescută de zinc este necesară şi pentru producerea testosteronului, substanţa de bază pentru creşterea masei musculare.
  O cantitate mare de zinc se găseşte în carne, în fructele de mare (peşti oceanici, raci etc.) şi în ouă. Dintre tipurile de carne, merită amintite carnecala de vită, de miel şi de porc. Alte surse de zinc sunt germenii de grâu, seminţele de dovleac, drojdia de bere, laptele degresat şi rnuştarul.


  Food and Drug Administration din SUA recomandă consum zilnic de Chelated Zinc  deoarece contine  15 mg zinc doza recomandata pentru un bărbat adult. Cercetările au demonstrat că, În America, consumul obişnuit de alimente asigură doar 8,6 mg/ zi din acest metal, adică ceva mai mult de jumătate din cantitatea necesară. Din această cauză sunt frecvente cazurile de îmbolnăvire datora te carenţei de zinc. Nu se cunosc cercetări similare efectuate în România şi nici statistici privitoare la această problemă, dar suntem convinşi că situaţia nu este mai bună nici la noi în ţară.

  Atenţie!

  Dacă se consumă un supliment alimentar cu zinc, creşte şi necesarul de vitamina A sau betacaroten. E bine de ştiut că zincul acţionează cel mai eficient în asociere cu vitamina A calciu şi fosfor .
  Ca şi supliment alimentar, se recomandă un consum zilnic de 15 mg de zinc. La sportivi, doza administrată poate ajunge până la 50 mg. Consumul unor cantităti mai mari de zinc se recomandă atât alcoolicilor, cât şi diabeticilor.

  Chelated Zinc - Luptător multilateral.

  Continut: Zinc(chelatat cu aminoacizi) 15 mg

   

  Recomandari Chelated Zinc: Mod de utilizare Chelated Zinc:
  Acnee
  Adenom de prostata
  Adult (18-50 ani) preventiv
  Afte
  Alergie
  Anemie
  Anticonceptionale
  Antihemoragic
  Antioxidant
  Apetit (crestere)
  Apetit sexual (crestere)
  Arsuri ale pielii
  Cancer la prostata
  Crestere (stimulator)
  Decalaj fus orar
  Dermatite
  Dermatoze
  Diabet (reglare glicemie)
  Eczeme
  Fertilitate
  Gust, simt (combatere probleme)
  Impotenta
  Infectii ale pielii capului
  Infectii - prevenire
  Intoxicare cu gaze esap. si fum
  Intoxicatie cu plumb
  Menstruatii neregulate
  Miros (pierdere)
  Muschi (dezvoltare masa)
  Nicturie adulti
  Persoane in varsta (preventiv)
  Plagi (vindecare)
  Sterilitate (tratament)
  Unghii cu pete albe
  Zona Zoster
  0-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1

  Legenda :

  1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

 

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment