Calivita Informaţii

Abonare stiri

Pro Selenium 50 mcg (60 tablete)

Pro Selenium 50 mcg (60 tablete)

Se ştie că seleniul şi zincul sunt oligoelemente vitale, neexistând aproape nici o parte din organismul nostru pentru care să nu fie indispensabile.

Mai multe detalii


30,80 LEI tax incl.

Disponibilitate IN STOC


   Pro Selenium

   

   

  Se ştie că seleniul şi zincul sunt oligoelemente vitale, neexistând aproape nici o parte din organismul nostru pentru care să nu fie indispensabile. Sunt antioxidanţi puternici, ajutând la anihilarea radicalilor liberi. Şi poate că e mai puţin cunoscut faptul că, pe lângă toate acestea, ambele oligoelemente sunt afrodisiace eficiente, având un rol important în stimularea libidoului şi menţinerea unei vieţi sexuale normale.

  Seleniul are un rol important în menţinerea sănătăţii şi încetineşte îmbătrânirea ţesuturilor. Poate neutraliza efectul unor substanţe cancerigene. Este indispensabil pentru funcţionarea pancreasului şi menţinerea elasticităţii ţesuturilor. Consumul de seleniu se recomandă mai ales femeilor la menopauză, deoarece ameliorează bufeurile şi starea de indispoziţie generală. Bărbaţii au însă şi mai mare nevoie de seleniu, deoarece o bună parte din acesta se concentrează în testicule şi se elimină o dată cu sperma. Seleniul şi vitamina E acţionează sinergic, contribuind la buna funcţionare a inimii şi a sistemului imunitar.

  Este din ce in ce mai cunoscut faptul că anumite minerale şi oligoelemente sunt indi pensabile organismului uman. Printre aceste oligoelemente esenţiale se numără şi seleniul, care are un rol vital in numeroase procese metabolice. Seleniul este un microelement care ajunge in organismul nostru din diverse alimente: poate fi întâlnit in pâine, cereale, legurnele cu păstăi, roşii şi carne (mai ales in ton).
  Acest element a început să fie studiat de oamenii de ştiinţă doar în ultimii ani. Cercetările au demonstrat că seleniul face parte dintre substanţele antioxidante cu un rol deosebit de important in menţinerea sănătăţii.


  Seleniul incetineşte îmbătrânirea ţesuturi lor. Neutralizează efectul unor substanţe cancerigene, protejând astfel organismul de bolile maligne. Este util pentru menţinerea funcţiei de secreţie a pancreasului şi a elasticităţii ţesuturilor. Seleniul influenţează benefic funcţionarea glandei tiroide. Utilizarea seleniului se recomandă femeilor la menopauză, deoarece ameliorează bufeurile (valurile de căldură) şi starea de indispoziţie generală. Bărbaţii au nevoie de seleniu în cantităţi mai mari, deoarece acesta se concentrează in testicule şi, in timpul ejaculării, prin spermă se pierd cantităţi considerabile. Seleniul reduce rnătreaţa. Împreună cu vitamina E, contribuie la menţinerea funcţiei inimii şi a sistemului imunitar. Absenţa sa se manifestă prin pierderea capacităţii de apărare a organismului.


  Solul Noii Zeelande este sărac in seleniu şi de aceea vitele din zonă suferă de insuficienţă cardiacă şi musculară. Necesarul de seleniu al populaţiei autohtone se asigură prin importul de grâu din Australia. Tot lipsa de seleniu provoacă şi miocardiopatii. Acestea au o incidenţă crescută În regiunea Keshan din China, de unde provine şi denumirea de boala Keshan. 


  Din păcate, şi terenurile din Europa conţin cantităţi destul de reduse de seleniu. De exemplu, s-a constatat că atunci când În Anglia s-a redus impor­tul grâului din America, s-au inmulţit bolile care se datorau deficitului de seleniu.
  Consumul optim de seleniu este de 50-100 mcg zilnic, iar peste 200 rncg se poate consuma doar cu recomandarea medicului.

  CaliVita recomanda Pro Selenium - Un ajutor modern.

  Continut: Seleniu (seleniu-metionina si selenat de sodiu)

  Recomandari Pro Selenium:                          Mod de administrare Pro Selenium:

  Alopecie
  Antioxidant
  Aparat digestiv
  Bufeuri
  Cancer de piele
  Cancer la prostata
  Chelie (preventiv)
  Diabet (reglare glicemie)
  Insuficienta cardiaca
  Intoxicatie cu gaze esap. si fum
  Intoxicatie cu plumb
  Imbatranire tesuturi (intarziere)
  Incaruntirea parului
  Matreata (prevenire, tratare)
  Menopauza
  Par sanatos
  Persoana in varsta - preventiv

  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1

  Legenda:

  0-0-1 = una seara

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment