Calivita Informaţii

Abonare stiri

Senior Formula (90 tablete)

Senior Formula (90 tablete)

După vârsta de 50 de ani, numărul factorilor care contribuie la creşterea necesarului de vitamine şi minerale al organismului se înmulţeşte.

Mai multe detalii


62,70 LEI tax incl.

Disponibilitate IN STOC


  Senior Formula

 

 

 

Stare generală mai bună, dar poate creşte şi activitatea fizică şi intelectuală, mai mult, poate chiar prelungi viaţa cu câţiva ani.Odată cu înaintarea în vârstă, printre multe altele, se modifică şi necesarul de vitamine al organismului. Cauzele acestei modificări sunt scăderea absorbţiei nutrienţilor, apariţia unor afecţiuni, intervenţiile chirurgicale, problemele metabolice şi de digestie, diabetul zaharat (al cărui tratament este însoţit de o dietă severă), consumul permanent de medicamente. Tocmai din aceste considerente, la vârstnici este necesară suplimentarea vitaminelor şi mineralelor, pentru menţinerea sănătăţii şi îmbunătăţirea calităţii vieţii.După vârsta de 50 de ani, numărul factorilor care contribuie la creşterea necesarului de vitamine şi minerale al organismului se înmulţeşte. Aportul insuficient duce la carenţă, în urma căreia capacitatea de apărare a organismului scade, mărindu-se frecvenţa răcelilor şi a gripei; de asemenea, pot apărea şi alte afecţiuni mai grave. Prin consumul sporit de vitamine şi minerale, carenţa poate fi evitată - condiţie esenţială pentru prevenirea anumitor boli.
GINKGO BILOBA contribuie, pe lângă vitamine şi minerale, la menţinerea sănătăţii. Acest antioxidant deosebit îmbunătăţeşte memoria, stimulează activitatea cerebrală, este benefic în caz de depresie, anxietate sau migrene. Îmbunătăţeşte circulaţia periferică şi cerebrală. Previne agregarea plachetelor, deci formarea trombusurilor. Normalizează tensiunea arterială, ceea ce, la vârste înaintate, este foarte important.                                   

Imbătrânirea este un proces inevitabil, dar care poate fi încetinit. Acest proces fiziologic programat genetic încă rezervă surprize ştiinţei. În zilele noastre, foarte multe boli sunt considerate consecinţe fireşti ale îmbătrânirii. Într-adevăr, odată cu înaintarea în vârstă, creşte frecvenţa bolilor cardiovasculare, a celor osteo-articulare, vederea se deteriorează şi, în general, capacitatea fizică şi psihică scade. Nu este Însă obligatoriu! Calitatea îmbătrânirii depinde în mare măsură de stilul de viaţă, pe care dacă îl concepem inteligent, putem duce la bătrâneţe o viaţă mai fericită, mai sănătoasă.
După cum se ştie, toată viaţa muncim pentru o "bătrâneţe liniştită".

Unul din secretele unei vieţi îndelungate este o alimentaţie adecvată şi echilibrată. Acest lucru este deosebit de important atât la tineri, cât şi la adulţi sau la vârstnici. La vârste diferite, diferă însă compoziţia şi cantitatea nutrienţilor necesari. La bătrâneţe, funcţionarea normală a organismului nu mai necesită tot atât de multe calorii ca în tinereţe, însă necesarul de vitamine şi minerale este acelaşi. Din acest motiv, vârstnicii trebuie să fie şi mai preocupaţi de alimentaţia lor. Acum, o cantitate mai redusă de alimente consumate trebuie să asigure vitaminele şi mineralele ca în tinereţe sau poate chiar mai mult, datorită unei absorbţii deficitare.

Din păcate, în majoritatea cazurilor, alimentaţia vârstnici lor este necorespunzătoare. În general, se alterează percepţia gustului şi din acest motiv scade şi pofta de mâcare. În plus, consumul îndelungat de multe medicamente influenţează negativ sănătatea şi pofta de mâncare. Încet, în orgarusm apare o carenţă cronică de vitamine însoţită de diferite simptome. Sunt frecvente oboseala, tulburările de somn, durerile musculare şi ale articulaţiilor, scăderea funcţionării sistemului imunitar, deteriorarea stării vaselor sanguine, ceea ce provoacă ameţeli, cefalee, acufene, probleme de mişcare. Aceste simptome sunt considerate deseori fireşti în procesul de îmbătrânire.
Dacă vârstnicii îşi schim­bă alimentaţia completând-o corespunzător cu vitamine şi minerale, atunci aceste tulbu­rări care însoţesc procesul de îmbătrânire apar mai târziu şi nu sunt atât de evidente.


  Senior Formula - Sănătate fără vârstă.

   Recomandari Senior Formula:                       Mod de administrare Senior Formula:

  Anticoagulant
  Antiimbatranire
  Antioxidant
  Detoxifiant
  Diminuare auz
  Dureri ariculare
  Elasticitate / umiditate piele
  Imbunatatire memorie
  Normalizare tensiune arteriala
  Preventie afectiuni ficat
  Preventie afectiuni rinichi
  Prevenire cataracta
  Stimulare activitate cerebrala
  Vasodilatator

  1-1-0
  1-1-1
  1-0-0
  1-0-0
  1-1-0
  1-1-1
  1-0-0
  1-1-1
  1-1-1
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0

  Legenda:

  1-1-0 = o tableta dimineata si una dupa-amiaza

  1-0-0 = o tableta dimineata

  1-1-0 = o tableta dimineata si una dupa amiaza

 

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment