Calivita Informaţii

Abonare stiri

Vital 0 (90 tablete)

Vital 0 (90 tablete)

Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, şi care conţin mai mult de 40 de substanţe active.

Mai multe detalii


78,10 LEI tax incl.

Disponibilitate IN STOC


  Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, şi care conţin mai mult de 40 de substanţe active. Compoziţia lor a fost concepută în concordanţă cu ultimele descoperiri ştiinţifice şi ţinându-se cont de necesităţile specifice de vitamine şi minerale ale fiecărei grupe sanguine. În plus, conţin plante care au un efect benefic asupra sănătăţii şi care acţionează sinergic.

  GRUPA SANGUINĂ 0: Persoanele cu grupa sanguină 0 sunt aşazişii "carnivori". Deci, aportul de vitamine liposolubile, vitamina C şi fier se realizează în cantităţi suficiente. Acestea au însă nevoie de suplimentare cu vitaminele B. Pentru sănătatea acestor persoane, recomandăm consumul unor extracte din plante speciale, cum ar fi yucca, pătrunjelul, curcuma, hreanul, rădăcina de lemn dulce. Vital 0 conţine 41 de substanţe active.

  Ca urmare a cercetărilor efectuate de medicul american Peter J. D' Adamo, conceptul de alimentaţie specifică grupelor sanguine a făcut rapid înconjurul lumii. Atât principiile teoretice ale unei astfel de alimentaţii, cât şi rezultatele practice sunt tratate în cartea sa Alimentaţia adecvată celor 4 grupe sanguine. El porneşte de la ipoteza conform căreia alimentaţia strămoşilor noştri a avut un cuvânt greu de spus în formarea şi evoluţia celor patru grupe sanguine. De aceea, se presupune că tot ceea ce vine în contradicţie cu particularităţile generate de grupa noastră sanguină poate fi dăunător sănătăţii.


  Pe baza acestor principii teoretice, dr. D' Adamo, împreună cu echipa sa de cercetători, a început să studieze compatibilitatea dintre o serie de alimente şi globulele roşii ale persoanelor cu diferite grupe sanguine. Teoria sa a fost confirmată. Extractele unor alimente au determinat precipitarea hematiilor unor anumite grupe sanguine în termeni ştiinţifici, le-au aglutinat. Acest fenomen a fost atribuit aşa-numitelor lectine, prezente atât in alimentele de origine vegetală, cât şi in cele de origine animală. Aceşti adezivi se leagă de componenta glucidică specifică fiecărei grupe sanguine, aflată la suprafaţa hematiilor, ducând la alipirea hematiilor unele de altele şi declanşând astfel alterarea stării organismului. Deoarece aceste componente glucidice se află nu numai în sânge, ci şi în alte ţesuturi ale organismului, o alimentaţie neadecvată grupei sanguine poate dăuna sănătăţii diverselor organe.


  D' Adamo şi echipa sa au stabilit nu numai tipul de alimentaţie adecvată fiecărei persoane în funcţie de grupa sanguină, ci şi starea de "sahlrare" cu vitamine şi minerale a organismelor care se alimentează adecvat. Aceşti cercetători au indicat şi suplimentele alimentare, precum şi plantele cu acţiune benefică asupra sănătăţii, potrivite fiecărei grupe sangume.
  Pe baza rezultatelor acestor cercetări, compania CaliVita International a creat suplimentele alimentare specifice fiecărei grupe sanguine, considerate şi astăzi cele mai moderne din Europa, având în compoziţie multivitamine şi extracte de plante.


  Aceste produse conţin toate vitaminele şi mineralele necesare organismului, în cantitatea adecvată cerinţelor fiecărei grupe sanguine. De asemenea, conţin extracte de plante care contribuie la prevenirea unor afecţiuni specifice grupelor respective. Din acest motiv, pe lângă meniul obişnuit, este indicat consumul suplimentelor alimentare specifice grupelor sanguine.

  Grupa sanguina 0


  Strămoşii noştri de acum 40 de mii de ani, aflaţi în vârful lanţului trofic, aveau o alimentaţie bazată aproape exclusiv pe carne. Organismul acestora, care conţinea glucida cea mai simplă pe suprafaţa hematiilor, caracteristică grupei sanguine 0, s-a adaptat la consumul de carne. Din aceste considerente, şi astăzi trebuie să consumăm o cantitate relativ mare de carne pentru menţinerea sănătăţii. Un astfel de regim alimentar asigură organismului cantităţi adecvate de vitamine liposolubile, vitamina C şi fier. In ceea ce priveşte acoperirea necesarului de vitamine din complexul B, este nevoie de suplimentare. Efectele nedorite ale consumului de carne (de exemplu boli ale articulaţiilor) pot fi rezolvate prin consumul de plante cu efecte diuretice şi antiinf1amatoare, cum ar fi, de exemplu, pătrunjelul şi yucca. De asemenea, curcuma, hreanul şi rădăcina de lemn dulce oferă ajutor în menţinerea sănătăţii. Componentele produselor specifice acestei grupe sanguine asigură, prin vitaminele, mineralele şi extractele de plante din compoziţie, protecţia necesară pentru o sănătate optimă.


  Vital 0 - Sănătate pe măsura ta.

    Recomandari Vital 0:                                       Mod de administrare Vital 0:

  Activitate fizica (stimulare)
  Adult (18-50 ani) - preventiv
  Anemie
  Astenie
  Covalescenta
  Cresterea rezistentei musculare
  Imunitate scazuta
  Malabsorbtie
  Oboseala
  Osteoporoza
  Ritm cardiac (lipsa Ca Mg K B2)
  Schizofrenie
  Sterilitate
  0-1-0
  1-0-0
  0-1-0
  1-0-0
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  0-1-0
  1-0-0
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1

  Legenda:

  1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz si una seara

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment