Calivita Informaţii

Abonare stiri

Lion Kids C Vitamin 75 mg (90 tablete)

Lion Kids C Vitamin 75 mg (90 tablete)

Lion Kids C - tablete masticabile pentru copii. Conţine vitamina C din surse exclusiv naturale. Are gust plăcut şi este sub formă de figurine de animale.

Mai multe detalii


28,60 LEI tax incl.

Disponibilitate STOC EPUIZAT  Lion Kids C

  Lion Kids C - tablete masticabile pentru copii. Conţine vitamina C din surse exclusiv naturale. Are gust plăcut şi este sub formă de figurine de animale.

  Lion Kids este un complex natural de vitamina C cu bioflavonoide care prin efectul sau completeaza si consolideaza prevenirea si distrugerea rapida de vitamina C din organism care este necesara pentru asimilarea fiereului , intarirea gingiilor si a sanatatii dintiilor dumneavoastra. 

  Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă, care fortifică sistemul imunitar, creşte capacitatea de apărare a organismului faţă de agenţii patogeni şi faţă de bolile infecto-contagioase. Activează numeroase enzime, are un rol important în respiraţia celulară. Vitamina C actioneaza ca un zid puternic pentru vasele de sange mari , iar bioflavonoidele asigura consolidarea peretiilor capilarelor.Accelerează cicatrizarea rănilor şi regenerarea ţesuturilor, participă la formarea oaselor, colagenului şi a cartilagiilor, respectiv la sinteza hormonilor suprarenali. Oferă protecţie împotriva efectelor stresului, facilitează absorbţia fierului şi, împreună cu acidul folic şi vitamina B12, stimulează maturarea globulelor roşii. Îmbunătăţeşte şi restabileşte capacităţile fizice. În caz de suprasolicitare fizică, necesarul de vitamina C al organismului creşte, de aceea este nevoie de suplimentare.

  Sănătate delicioasă.

  Continut: Vitamina C 75 mg

  Mod de administrare: 1-3 tablete masticabile pe zi sau în funcţie de recomandări.

  Descrierea pe larg a produsului Lion Kids C Vitamin 75 mg

  Vitamina C (acidul ascorbic) face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile (solubile în apă) şi, din această cauză, datorită unor solicitări fizice excesive sau antrenamente, se elimină în câteva ore din organism. Din fericire, astăzi există deja preparate cu absorbţie lentă (time released) care pot asigura permanent o cantitate de vitamina C uşor utilizabilă de organism.
  Vecinii noştri unguri se pot mândri cu faptul că vitamina C a fost descoperită de savantul american de origine maghiară Szent-Gyargyi Albert. El a fost primul care a reuşit să extragă acid ascorbic din ardei şi, pentru această descoperire extraordinară, a fost distins cu Premiul Nobel.


  Vitamina C se găseşte în zarzavaturi, în citrice, dar sursa naturală principală o constituie măceşele. Vitamina C de calitate se extrage în primul rând din măceşe, în care se află împreună cu aşa-numitele flavonoide, care sporesc efectele acidului ascorbic.

  Un alt savant laureat al premiului Nobel, Linus Pauling, a considerat că vitamina C se poate administra profilactic şi terapeutic în numeroase boli, de la banalul guturai până la cancer.
  Se ştie că deficitul de vitamina C conduce la apariţia scorbutului.

  Acidul ascorbic administrat în mod susţinut are urmatoarele efecte pozitive asupra organismului:

 • - stimulează sistemul imunitar
 • - creşte rezistenţa organismului faţă de bolile infecţioase (mai ales răceli).
 • - participă la activarea multor sisteme enzimatice
 • - are un rol important în respiraţia celulară.
 • - accelerează vindecarea rănilor, regenerarea ţesuturilor, participă la sinteza fibrelor de colagen, a cartilajelor şi oaselor, precum şi la sinteza hormonilor corticosuprarenalieni.
 • - are efect antistres, facilitează absorbţia fierului şi, împreună cu acidul folic şi vitamina B12, stimulează maturarea globulelor roşii (hematiilor).
 • - scade colesterolul sanguin şi protejează organismul împotriva substanţelor cancerigene.
 • - creşte şi menţine randamentul fizic. În timpul suprasolicitărilor fizice, necesarul de vitamina C creşte şi, din această cauză, sportivi lor li se recomandă un consum ridicat înainte de competiţii.
 • La fel ca majoritatea vitaminelor hidrosolubile, vitamina C se descompune uşor şi este sensibilă la lumină, căldură şi vapori de apă. De exemplu, roşia proaspăt culeasă şi apoi păstrată 48 de ore la temperatura camerei îşi pierde jumătate din conţinutul iniţial de vitamina C. In primavara in luna martie- aprilie copii sunt deosebit de sensibili la raceli.Un organism slabit de lipsa de vitamine si minerale are o capacitate redusa de a proteja corpul de raceli si infectii,aici vitamina C intervine restabilind capacitatea organismului de aparare. 

  Atenţie!                                                                                                                                 În preparatele cu vitamina C din extracte naturale, acidul ascorbic se găseşte sub formă de poliascorbat, care are un efect mai de lungă durată faţă de cel al acidului ascorbic simplu obtinut pe cale sintetica.

În stările febrile creşte necesarul de vitamina C al organismului

Momentan nu exista niciun comentariu de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.

Coş  

(gol)

Calivita Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment